Haberler

    Fujitsu, Windows 8 Ürünlerini Tanıttı

    Bakalım Fujitsu yelpazesinde ne gibi Windows 8 ürünleri var.

    - Fujitsu, Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu yeni cihazlarını tanıttı. Windows 8 deneyimini sunan yeni Fujitsu cihazları arasında STYLISTIC Q702 hibrid tablet de yer alıyor.

    Tablet ve dizüstü bilgisayarın bir araya geldiği cihazlardan yeni masaüstü PC'ye kadar pek çok ürünün yer aldığı Fujitsu portföyü, bilgisayarla çalışma alanındaki değişiklikleri hızlandırmak üzere tasarlandı. Portföyde yer alan PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler kullanıcılara dokunmatik ekranlar ve sürekli internet bağlantısı sunuyor.

    Fujitsu ESPRIMO X913-T PC'nin dikkat çeken özelliklerinden biri ultrasound varlık sensörüdür. Bu sensör sayesinde ekran, kullanıcılar önünde oturduğu süre boyunca, klavye veya fareye dokunmadıklarında dahi canlı kalıyor. Kullanıcılar masalarını terk ettikleri zaman ise PC otomatik olarak kitliyor, daha düşük enerji tüketimi seviyesine geçiyor ve böylece enerji tasarrufu da sağlıyor.

    Kullanılmadığı zamanlarda kendini kapatacak şekilde de ayarlanabiliyor. Yüz tanıma sensörü sayesinde kullanıcı masasına geri döndüğü zaman bilgisayar kilidini ve ekranı açmak için 23 inçlik HD ekrana sadece bakması yeterli oluyor. Çok yönlü ESPRIMO X913-T PC'nin aynı zamanda pek çok pozisyonda kullanılabilen dokunmatik ekranı da bulunuyor. Ekran, tamamen düz bir pozisyona katlanabilmesi sayesinde pek çok kişinin ortak çalışması gereken ortamlar için ideal bir üründür.

    11 inçlik ekrana sahip olan STYLISTIC Q572, parmak izi sensörü, SmartCard okuyucusu, Full Disk Encryption (FDE) gibi özellikler de sunuyor. Buna ek olarak pili de tüm gün çalışma için yeterli oluyor ve ürünün sürekliliği ek bir pille destekleniyor. STYLISTIC Q702, seyahat sırasında tablet PC olarak kullanılabiliyor. Opsiyonel klavyenin eklenmesiyle de geleneksel bir dizüstü bilgisayara dönüşüyor.

    Fujitsu'nun Windows 8'e yönelik ürünleri arasında en hafif ve en ince, 13.3 inç ekrana sahip, dönüşebilen LIFEBOOK T902 de yer alıyor. Ürünün iş dünyasına yönelik, mobil güvenliği artıran Intel vPro teknolojisi, SmardCard okuyucusu ve Güvenilir Platform Modülü (TPM) gibi özellikleri de bulunuyor.

    Fujitsu, Windows 8'e geçmeyi değerlendirme sürecinde olan şirketler için yeni ürünlerinde Windows 7 veya Windows 8'i seçme şansını sunuyor.

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Fujitsu Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title