Haberler

Fujitsu'dan Sanallaştırma Eğitimi

Eğitimde Fujitsu Primergy Sunucular, Netapp Veri Depolama Ürünleri ve Microsoft Hyper-v Sanallaştırma Çözümü Kullanılarak Sanallaştırma Projelerinde Uygulamalı Olarak Bilgi Verildi.

Fujitsu, Microsoft ve NetApp ile birlikte, veri depolama yazılımları alanında endüstrinin önde gelen markalarından NetApp çözümlerini sunan bayilere yönelik bir eğitim düzenledi.

Fujitsu'nun Kartal Ofisi'nde, uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitime NetApp çözümleri sunan çok sayıda bayi katıldı.

Eğitimde katılımcılara Fujitsu PRıMERGY sunucular, NetApp veri depolama ürünleri ve Microsoft Hyper-V yazılımı entegre edildiğinde sanallaştırma projelerine sağladığı avantajlar uygulamalı olarak aktarıldı. Sanal makineler için eşzamanlı denilebilecek hızda yedekleme, hızlı ve güvenilir veri koruma yöntemleri de katılımcılarla paylaşıldı (Veri Depolamada Yüksek Verimlilik).

Fujitsu'nun NetApp ürünleri ile sanallaştırma projeleri gerçekleştiren bayilere yönelik olarak düzenlediği eğitim büyük ilgi gördü.

Fujitsu Türkiye Kanaldan Sorumlu Satış Direktörü Serdar Atalay bir araya geldiği iş ortağı NetApp bayilerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Günümüzün değişen veri merkezi altyapılarında standartlaşma, sanallaşma ve verimlilik gibi anahtar kavramlar, müşterilerimizin BT yatırımlarında dikkate aldığı kritik hususlar olarak öne çıkıyor. Fujitsu olarak Dinamik BT Altyapıları vizyonumuzla kurumların maliyetlerini azaltmalarını ve kurumsal verimliliklerini artırmalarına yardımcı olmaya gayret ediyoruz.

Müşterilerimize avantaj kazandırmak amacıyla gerektiğinde endüstrinin önde gelen diğer teknoloji sağlayıcılarıyla birlikte çalışmaktan kaçınmıyoruz. NetApp ile olan işbirliğimiz de bu anlamda Fujitsu'nun ürün ve hizmet portföyüne hem bir katkı, hem de farklı bir müşteri tabanına ulaşmak anlamında büyük önem taşıyor.

NetApp'ın tümleşik ürün ailesi Fujitsu'nun üstün kalitede, yüksek performanslı, güçlü, güvenilir ve tasarımı ile dikkat çeken PRıMERGY sunucularıyla entegre olarak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu büyük sinerjiyi yaratmış durumda." (Fujitsu Doğayı Koruyacak)

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

'Etek boyu' sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

"Etek boyu" sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title