Haberler

    Epic Games Store'un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

    Güncelleme:

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Bu haftanın bedava oyunu olan Golden Light, aksiyon ve gizlilik odaklı bir yapım olarak kullanıcılara sunulacak.

    Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın yapımı Turnip Boy Commits Tax Evasion beklentileri karşılamamıştı. 9-16 Kasım haftasında kullanıcılara açılacak yeni oyun belli oldu. İşte Epic Games Store'un bu haftaki bedava oyunu.

    Epic Games Store bedava oyunu: Golden Light (9-16 Kasım)

    Aksiyon ve gizlilik odaklı bağımsız yapım Golden Light, bu hafta Epic Games üzerinden ücretsiz olarak alınabilir olacak. 200 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan aksiyon yapımı, psikolojik olarak çeşitli baskılar hisseden bir karakteri mizahi şekilde ele alıyor.

    Bu arada 2-9 Kasım arasında erişime açılan bedava oyun ise Turnip Boy Commits Tax Evasion olmuştu. Macera türündeki bu oyunda, bir turpu canlandırıyorsunuz. Vergilerini ödeyemeyen ve evinden atılan karakter, belediye başkanına karşı borcunu ödemek için destansı bir maceraya atılıyordu. Ancak oyuncuların ilgisini çekmeyi başaramadı.

    12312321

    Bu haftaki yapım olan Golden Light ise nispeten daha fazla beğenilmiş gibi duruyor. Steam'de "Çok Olumlu" olarak değerlendirilen aksiyon yapımı, rogue benzeri unsurlar içeriyor ve ürkütücü bir atmosferde geçiyor.

    Epic Games Store bedava oyunu nasıl alınır:

    1. Adım: Epic Games Store'un web sitesi veya masaüstü uygulaması üzerinden oturum açın.

    2. Adım:  "Golden Light" oyununun sayfasına girdikten sonra sepete ekleyin.

    3. Adım:  Sepet bölümüne giriş yapın. Ardından 0 TL ödeyerek siparişi tamamlayın.

    Golden Light sistem gereksinimleri

    İşletim Sistemi Sürümü: Windows 7 veya daha yenisi

    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4000+

    Bellek: 4 GB RAM

    GPU: Nvidia GeForce 1GB

    DirectX: DirectX 10

    Depolama: 2 GB boş alan

    Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Epic Games Store'un ücretsiz olarak dağıtacağı oyunu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Epic Games Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title