Haberler

DynaVisual Pad: Futbol ve basketbol stadyumlarına renk katacak

Güncelleme:

Mobil Dünya Kongresi 2024 (MWC 2024), teknoloji dünyasının en yenilikçi ve dikkat çekici ürünlerini bir araya getirdi. Bu yeniliklerin başında, DynaVisual tarafından geliştirilen esnek ekranlar yer alıyor. DynaVisual, kişisel giyilebilir cihazlar için tasarladığı bu esnek ve yüksek görünürlüklü LED panellerle teknoloji ve futbol dünyasında yeni bir sayfa açıyor.

Mobil Dünya Kongresi 2024 (MWC 2024), teknoloji dünyasının en yenilikçi ve dikkat çekici ürünlerini bir araya getirdi. Bu yeniliklerin başında, DynaVisual tarafından geliştirilen esnek ekranlar yer alıyor. DynaVisual, kişisel giyilebilir cihazlar için tasarladığı bu esnek ve yüksek görünürlüklü LED panellerle teknoloji ve futbol dünyasında yeni bir sayfa açıyor.

Dynavisual Pad: Futbol ve basketbol stadyumlarına renk katacak

DynaVisual'ın geliştirdiği Dynavisual Pad, esnek ekran teknolojisindeki son yenilik. Bu ürün, esnekliği ve yüksek parlaklık değerleriyle dikkat çekiyor. Bir yandan esnek yapısıyla giyilebilir teknoloji alanında yenilikler sunarken, diğer yandan 6000 nit değerindeki parlaklığı ile futbol stadyumu gibi açık alanlarda bile rahatça görülebiliyor.

Bu esnek paneller, 16×32 piksel dizilimine sahip olup, düşük çözünürlüklerine rağmen son derece parlak ve etkileyici görseller sunuyor. Geleneksel OLED ekranlardan farklı olarak, bu ürünler daha çok etkinliklerde ve açık alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış durumda.

Futbolda "Mavi kart" dönemi! İşte ayrıntılar

Kullanım Alanları: Futbol'dan Güvenliğe

DynaVisual'ın 'Sürü Teknolojisi' ise, birden fazla Dynavisual Pad'in bir araya gelerek dev bir ekran oluşturabilmesine olanak tanıyor. Bu, özellikle futbol gibi spor etkinlikleri ve konserlerde kullanılarak, seyircilerin dev bir ekran gibi hareket etmesini sağlayabilir.

Her bir Pad, etkinliklerde farklı renkler ve görseller gösterebilir, böylece izleyiciler etkinliğin bir parçası haline gelebilir. Teknoloji meraklıları ve etkinlik organizatörleri için Dynavisual Pad, kesinlikle gözden kaçırılmaması gereken bir yenilik olarak öne çıkıyor.

DynaVisual Pad'in kullanım alanları oldukça geniş. Pazarlama ve reklamcılık alanında, marka logoları, mesajlar ve diğer görselleri kolaylıkla gösterebilirken; güvenlik personeli için de yol gösterici mesajlar ve uyarılar sunabilir. Bisiklet sürücüleri için dönüş sinyalleri gibi kişisel kullanımlar da mümkün.

Bu teknolojiyi nasıl buldunuz? Sizce futbol veya basketbol stadyumlarında kullanılmalı mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Mobil Dünya Kongresi Basketbol Futbol Dünya Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title