Haberler

Dokuz Eylül Üniversitesi TOGG'a kavuştu

Güncelleme:

Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'u teslim aldı. Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, aracı makam aracı olarak kullanacaklarını belirtti ve ilk sürüşü gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Togg'a kavuştu

İZMİR - Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u teslim aldı. Akıllı cihazın makam aracı olarak kullanılacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, direksiyona geçerek ilk sürüşü gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Türkiye'nin gururu yerli ve milli otomobili Togg'a kavuştu. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük önünde gerçekleştirilen teslim törenine DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ve akademik kadro katıldı.

Törende konuşan rektör Hotar, Togg'un makam aracı olarak kullanılacağını açıklayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan milli ve yerli teknoloji hamlemiz ülkemize bir otomobil kazandırdı. Türkiye'nin neler yapabileceğini ortaya koyduk. İzmir'e resmi olarak gelen ilk cihaz üniversitemize kısmet oldu. Bunun da heyecanını yaşıyoruz. TOGG ilk tanıtıldığında inanmayanlar vardı. Biz yürekten inandık ve ilk sıraya giren kurumlardan olduk. Bugün de cihazımızı teslim almanın onurunu yaşıyoruz" dedi.

Aracın anahtarını ve ruhsatını teslim alan Hotar, Oltu siyahı TOGG'un direksiyonuna geçerek ilk sürüşü gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Teknoloji

Dokuz Eylül Üniversitesi Nükhet Hotar Türkiye Rektör TOGG Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title