Haberler

    Disney, EA Games'i satın almak için harekete geçti

    Güncelleme:

    Disney'in oyun dünyasına girmek istediği ve EA Games'i satın almayı düşündüğü bildirildi. Disney CEO'su Bob Iger'in yardımcıları, büyük bir şirketin satın alınmasıyla Disney'in oyun lisanslarında hak sahibi olmasını istiyor. Ancak Iger'ın şu anda bu satın alımı desteklemediği belirtiliyor.

    Son zamanlarda Disney+ platformuyla gündemden düşmeyen Disney'in oyun dünyasına girmek istediği bildirildi. Bir süredir EA Games ile ilgilendiği belirtilen şirketin, çalışmalarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Hatta Disney CEO'suna bu konuda baskı yapıldığı da söyleniyor.

    Disney CEO'su EA Games'i almak için harekete geçti

    Bloomberg tarafından hazırlanan son rapora göre Disney CEO'su Bob Iger, Electronic Arts (EA) gibi büyük bir oyun yayıncısını satın almayı düşünüyor. Iger'in yardımcıları, büyük bir şirketin satın alınması yoluyla Disney'in oyun lisanslarında hak sahibi olmasını istiyor.

    Son zamanlar EA ve Disney arasında birçok iddia ortaya çıktı. Ancak her iki şirketten de resmi açıklama gelmiş değil. Iger'ın şu anda bu satın alımı desteklemediği, bundan dolayı yakın gelecekte Disney'in oyun işine girmesi beklenmiyor.

    1323122

    Iger'in liderliği kapsamında Disney; Pixar, Lucasfilm ve Marvel dahil olmak üzere önemli satın almalar gerçekleştirdi. EA ise Marvel'la birlikte üç oyunun lisans haklarını yönetiyor. Bunlar arasında Iron Man ve Black Panther'i konu alan iki oyunun dikkat çektiğini belirtelim.

    Öte yandan EA ve Disney daha önce birçok Star Wars oyununda birlikte çalıştı. Ancak geliştirilmekte olan bazı Star Wars oyunlarının iptali ve Battlefront 2'deki oyun içi öğelere soruşturma açılması tartışmaları beraberinde getirdi.

    Geçtiğimiz yıldan bu yana EA'in; Amazon, Apple, NBCUniversal gibi çeşitli şirketler ile görüştüğü söyleniyor. Bazı firmaların ise EA ile birleşme fırsatlarını takip ettiği belirtiliyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Bob Iger CEO Teknoloji Haberler

    Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

    Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

    18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

    18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

    1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

    1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

    Bakmadan Geçme

    Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 12 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 12 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 12 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 12 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Öğretmen karne görüşleri 2024! TÜM SINIFLAR için Öğretmen karne görüşü 1. 2. 3. 4. 5. sınıf, Lise öğretmen karne notu görüşleri, yazıları Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi uzatıldı mı? Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile kaç yıllık anlaştı? Devlet Bahçeli'nin yüzük paylaşımı nedir? Bahçeli Instagram'dan ne paylaştı?
    Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

    Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title