Haberler

Dark Souls 3 Pc ve Ps4 Grafik Karşılaştırması

Dark Souls 3 PC ve PS4 Grafik Karşılaştırması Digital Foundry kanalı bu kez de şimdilerin en gözde oyunu Dark Souls 3 grafik karşılaştırmasını yaptı.

Dark-Souls-3-ekran-goruntuleri-11

Dark Souls 3 PC ve PS4 Grafik Karşılaştırması

Digital Foundry kanalı bu kez de şimdilerin en gözde oyunu Dark Souls 3 grafik karşılaştırmasını yaptı. Playstation 4 ve PC arasındaki grafik karşılaştırmasın galip gelen taraf PC olmuş gözüküyor. Çıkışını gerçekleştirmeye saatleri kalmış olan Dark Souls 3 için yapılan bu grafik karşılaştırmasındaki en büyük farklılık ise FPS farkları oluyor. PS4'te 30 FPS olarak çalışan oyunun PC'de 60 FPS vermesi ve bunun üzerine birde Motion Blur gibi efektlerin eklenerek gelmesi PS4 ve PC arasındaki farkı gözler önüne sermiş oluyor. Özellikle kaplamaların bozulması PS4 için büyük eleştirilere yol açacak gibi gözüküyor. Bunun dışında yüksek çözünürlükte gölge efektleri arasında da bariz farklar gözüküyor. Onun dışında açık alandaki dokularda da ufakta olsa farklılıklar var.

Söylemeden geçilmemesi gereken şey ise Dark Souls 3 PC ve PS4 grafik karşılaştırması sonucu olarak PC öne çıkmış oluyor. Özellikle 60 FPS'de oynanamıyor olması PS4 kullanıcıları için oldukça kötü. Onun dışında diğer karşılaştırmalardaki farklılıkları çok aşırı şekilde eleştirmemek gerekiyor. Çünkü bazı farklılıkların ortaya çıkması için çekimin yavaşlatılması gibi şeyler yapılması gerekiyor. Yani oyuncunun bunu anlamasına pek bir olanak yok fakat bariz şekilde olan farklılıkları anlamamakta elde değil tabi ki.

Dark Souls 3 PC ve PS4 Grafik Karşılaştırması

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Playstation Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title