Haberler

    Blackberry: Steve Jobs Yerimizde Olsa Ne Yapardı?

    Taze CEO John Chen kendine Steve Jobs'ı örnek alıyor ve o olsa BlackBerry için ne yapardı, diye soruyor.

    Burçin Aygün - -

    BlackBerry'nin şimdiden çok konuşulan yeni CEO'su John Chen, The New York Times ile gerçekleştirdiği röportajında çok önemli bilgiler verdi. Elini taşın altında sokmaktan çekinmediğini belirten Chen bir kez daha sunucu yazılımlarını öne çıkartacağını ve akıllı telefon üretimi ile satışını arka plana alacağını tekrarladı. CEO her şeyin 5 yıllık planlama içerisinde olduğunu ve emin adımlarla ilerleyeceklerini söylüyor. Chen, BlackBerry ile toplamda 5 senelik bir anlaşma imzalamıştı!


    İşin yazılımsal kısmına ağırlık verecek olan ismin bu tercihi pek de sürpriz sayılmaz. Sybase ile çalışan ve SAP'a satışını 5.8 milyar dolara yapan Chen, "yazılımlarımız ne tür cihazlar üreteceğimizi belirleyecek" diyor. Pek tabii bu bilgiler BlackBerry'nin akıllı telefon pazarından yavaş yavaş elini çekeceği anlamına da gelmiyor. Yöneticiye göre şirket cihaz üretimine her koşulda devam etmeli ancak bir yandan müşteriye odaklanarak planlar yapmalı.


    Bu noktanın altını çizen isim Apple'dan bir örnek veriyor. YouTube üzerinden Steve Jobs'ın Apple'a döndüğü günlerdeki bir videosunu izlediğini belirten Chen, "sunumda yerinden kalktı ve şöyle konuştu: Yeni bir ürünüm yok. Şu aralar delicesine müşteri tabanına odaklanmış durumdayım, şimdilik benden bu kadar, dedi" diyor. Kısacası CEO John Chen şu aralar yazılımsal çözümler ve BlackBerry'nin müşterilere nasıl daha rahat ulaşacağına dair planlar yapıyor. Steve Jobs'ın adımlarını izlediğini belirten yetkili bakalım BlackBerry'nin makus tarihini değiştirebilecek mi?



    Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Steve Jobs Blackberry Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title