Haberler

Baldur's Gate 3 Xbox Game Pass'e eklenmeyecek

Güncelleme:

2023 yılının en beklenen oyunlarından Baldur's Gate 3, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenmeyecek. Oyunun geliştiricisi Larian Studios, büyük emeklerin karşılığında bir ödeme almayı hak ettiklerini belirtti.

2023 yılının en beklenen oyunlarından Baldur's Gate 3, geçtiğimiz ağustos ayında hem bilgisayar hem de konsollar için piyasaya sürüldü. Çıkış yaptıktan sonra çok satanlar listesinin altını üstüne getiren yapım, Xbox Game Pass kullanıcıları tarafından da beklenmeye başladı. Bunun için birkaç haftadır açıklama bekleniyordu. Bugün ise Baldur's Gate 3 geliştiricisi, oyunun Game Pass kütüphanesine eklenip eklenmeyeceği sorusunu cevaplandırdı.

Baldur's Gate 3, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek mi?

Larian Studios tarafından geliştirilen Baldur's Gate 3, hiç şüphesiz bu yılın en başarılı oyunlardan birisi oldu. Çıkış yaptığı ay milyonlarca satış yaparak geliştiricisini mutlu etmeyi başaran yapım, oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden The Game Awards'ta Alan Wake 2 ve Marvel's Spider-Man 2 gibi büyük rakiplere karşı "Yılın Oyunu" ile birlikte birkaç ödül kazandı.

Baldur's Gate 3'ün Game Pass kütüphanesine ekleneceği tahmin ediliyordu. Zira oyunun Xbox konsolu için de piyasaya sürülmesi bu beklentileri giderek artırdı. Fakat geliştirici firmadan bu konuyla ilgili bütün umutları söndüren bir bilgi geldi.

Ubisoft, sevilen oyun için desteği bırakıyor! Tarih verildi

Larian Studios'un CEO'su Swen Johan Vincke, katıldığı bir röportajda Baldur's Gate 3 ile ilgili bazı önemli soruları cevapladı. Vincke, oyunun geliştirilmesi için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve oyuncuların ödedikleri bedelin karşılığını fazlasıyla aldıklarını belirtti.

Bununla beraber CEO, merak edilen soruyu da yanıtladı; Baldur's Gate 3'ün Xbox Game Pass abonelik hizmetine eklenmeyeceğini açıkladı. Eklenmesi içinse, verdikleri büyük emeğin karşılığında bir ödeme almayı hak ettiklerini dile getirdi.

5 milyon dolar olduğu tahmin ediliyordu

Bu yılın başlarında Microsoft'un bazı belgeleri ortaya çıktı. Bu belgelerde teknoloji devinin Baldur's Gate 3'ü Game Pass hizmetine eklemenin tahmini olarak 5 milyon dolar maliyet oluşturacağı bilgisi yer alıyordu. Bu rakam, Star Wars Jedi: Survivor içinse 300 milyon dolardı. Şirketin Baldur's Gate 3 için yapacağı ödeme, sosyal medyada oldukça tartışma konusu olmuştu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

xbox Oyun Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title