Haberler

    Assassin's Creed Mirage Çıkış Tarihi Öne Çekildi

    Güncelleme:

    Ubisoft, yeni Assassin's Creed oyunu Mirage'in çıkış tarihini bir hafta öne çektiğini duyurdu. Oyun, 5 Ekim 2023 tarihinde piyasaya sürülecek ve seriyi gizlilik odaklı köklerine geri döndürecek.

    Ubisoft, yeni Assassin's Creed oyunu Mirage'in çıkış tarihini bir hafta öne çektiğini açıkladı. Gizlilik-aksiyon yapımı, daha önce açıklanan 12 Ekim yerine 5 Ekim 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Bu, oyun dünyasında görmeye alışık olmadığımız bir hareket.

    Assassin's Creed Mirage 5 Ekim'de çıkacak

    Assassin's Creed Mirage, Ubisoft'un popüler açık dünya aksiyon serisinin bir sonraki oyunu olacak. Seriyi gizlilik odaklı köklerine geri döndürmek isteyen şirket, Assassin's Creed Odyssey ve Valhalla gibi yapımlardaki RPG öğelerinden uzaklaşacak.

    Ubisoft'tan gelen son açıklamada, Mirage'in çıkış tarihinin geriye çekildiği aktarıldı. "Tüm ekip adına, Basim ile 9. Yüzyıl Bağdat'ını keşfetmeniz için sabırsızlanıyoruz" ifadeleri kullanıldı. Buna göre yapım, dijital ve fiziksel olarak 5 Ekim tarihinde oyuncularla buluşacak.

    14234213

    Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Ubisoft+ dahil olmak üzere çeşitli platformlarda ön siparişe açılan Mirage, 1350 TL'den satılıyor. Oyunun bir hafta erkene çekilmesinin ise stratejik bir hamle olduğu düşünülüyor.

    17 Ekim tarihinde Alan Wake 2, 20 Ekim'de ise PlayStation 5'e özel olarak Marvel's Spider-Man 2 çıkış yapacak. Ekim ayında Lords of the Fallen ve Forza Motorsport gibi dikkat çeken oyunların erişime açılacağını da hatırlatalım.

    Assassin's Creed Mirage has gone gold and is coming out a week early! ??

    On behalf of the entire team, we can't wait for you to explore 9th Century Baghdad with Basim.

    Your journey now starts on October 5. Save the new date! #AssassinsCreed pic.twitter.com/eWAZttvjIX

    — Assassin's Creed (@assassinscreed) August 14, 2023

    Seriyi köklerine götürecek oyun, Valhalla'dan bir karakter olan Basim'in hikayesini ele alacak ve 9. yüzyıl Bağdat'ına götürecek. Oyunda parkur mekaniklerinin, gizli suikastlerin ve kalabalık alanların yeniden ön plana çıkması bekleniyor.

    Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Ubisoft Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

    Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

    Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var?
    Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

    Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title