Haberler

Apple, Yeni iPad Pro Modeli İçin Hazırlanıyor

Güncelleme:

Apple, 2018 yılından bu yana iPad Pro modelinde en büyük değişikliklerden birini yapmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihi ve bazı teknik özellikleri sızdırılan yeni iPad Pro ile bizi neler bekliyor? İşte detaylar...

Apple, 2018 yılından bu yana iPad Pro modelinde en büyük değişikliklerden birini yapmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihi ve bazı teknik özellikleri sızdırılan yeni iPad Pro ile bizi neler bekliyor? İşte detaylar…

Yeni iPad Pro özellikleri netleşiyor

Yeni iPad Pro ve iPad Air modellerinin Mart veya Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak Apple, lansmanı geciktirmeye neden olan bir dizi geliştirme ve üretim sorunu ile karşı karşıya kalmış gibi görünüyor.

Bu hafta gelen bir tedarik zinciri raporuna göre, yeni iPad'lerin lansmanı birkaç kez ertelendi. Gecikmelerin hem donanım hem de yazılım darboğazlarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Yeni iPad'ler için kritik gelişme!

Yeni iPad Pro ve iPad Air modelleri kutudan iPadOS 17.4 ile çıkacak ve Apple, bu yazılım güncellemesini sonlandırmakta sorun yaşıyor. Ayrıca, yeni iPad Pro'lar, Apple'ın daha önce hiç üretmediği OLED ekranlara sahip olacak. Bu ekranlar, bildirilenlere göre gecikmelere katkıda bulunan yeni üretim teknikleri gerektiriyor.

Bloomberg, yeni iPad Pro ve iPad Air'in mayıs ayı başlarında piyasaya sürüleceğini bildirdi. Display Supply Chain Consultants analisti Ross Young, bir raporunda yeni iPad Pro modellerinin bu ay Apple'ın tedarik zincirinden gönderilmeye başlayacağını söyledi.

Young'a göre, 11 inçlik iPad Pro'nun üretimi 12.9 inçlik modelin gerisinde kalıyor, bu da piyasaya sürüldüğünde bulmanın zor olabileceğini düşündürüyor. Yeni iPad modellerinin OLED ekranının LG tarafından üretildiğini belirtelim.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple İpad Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title