Haberler

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul, 2. Yaşını Doldurdu

Alcatel-Lucent Üniversitesi, teknoloji, mesleki ve kişisel gelişim alanlarında dünya çapında eğitim fırsatları sunuyor.

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul, 2009 yılından bu yana müşteri ve çalışanlarına toplam 135 bin katılımcı saat, 526 farklı seans, 2125 gün eğitim verdi.

Bu yıl 11 Ekim'de dünyada Alcatel-Lucent tarafından kutlanan Dünya Öğrenme Günü aynı zamanda Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'un da doğum günü olarak kutlanıyor. Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul´un 2. Yaş kutlamaları ve "Dünya Öğrenme Günü" İstanbul'da Alcatel-Lucent Teletaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kançal'ın da katıldığı bir törenle kutlandı.

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'da, çalışanlara ve müşterilere, sabit ya da mobil platformlar üzerinde ses, veri ve video aktarım hizmetleri konularında, son kullanıcı hizmetlerini destekleyen kapsamlı ürün ve çözüm eğitimleri veriliyor. Çalışanların ve müşterilerin katıldığı bu mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri alanında uzman eğitimciler tarafından düzenleniyor. Bu çerçevede, Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'da 2009 yılından bu yana müşteri ve çalışanlarına toplam 135 bin katılımcı saat, 526 farklı seans, 2125 gün eğitim verdi.

Ana teması " Ögren-Rekabet Et-Kazan" olan Dünya Öğrenme Günü, bu yıl ilk defa dünyada ve Türkiye'de Alcatel-Lucent Üniversitesi sponsorluğunda düzenlendi. Törende şirket içinden konuşmacılar, konuk konuşmacılar ve sanal ortamdaki programlar ile rekabet ortamında bilginin önemine değinildi.

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'un 2. Yaş kutlamalarında konuşma yapan Alcatel-Lucent Teletaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kançal, "Çalışanlarımıza, müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirilmiş ve teorik bilgi kadar uygulamayı da içeren eğitimlerimiz, en önemli farklılaşma noktamız. Toplumların gelişiminin temel taşı olan eğitim, firmaların da gelişiminde hayati önem arz ediyor. Bu nedenle, Alcatel-Lucent için eğitim başlı başına bir sorumluluktur. Global standartlarda sağladığımız eğitimlerle, öncelikli olarak insana yatırım yapıyoruz." dedi.

Alanında başarılı uzmanların verdiği bu eğitimlerin faydası ve işe uygulanabilirliği için çalışanlar, yöneticiler ve insan kaynaklarının daimi bir koordinasyon içerisinde olduğunu da belirten Kançal, "Müşterilerimize ve çalışanlarımıza kattığı bu deneyimler ile vazgeçilmez bir eğitim kurumu haline gelen Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul, bizim kurum olarak insana verdiğimiz değerin de bir yansıması" diye konuştu.

Törende yaptığı konuşma ile üniversitenin önemine değinen Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul Grup Müdürü Aslı Sarı ise "Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul olarak şirket, vizyon ve stratejilerinin yaygınlaştırılmasında global transformasyon, inovasyon projelerinin uygulamasında hizmet ediyoruz. Kalite güven işbirliği temelinde geliştirdiğimiz, düzenlediğimiz eğitimlerde müşterilerimizin ve çalışanlarımızın kapıdan girdikleri ilk andan itibaren keyif alabilecekleri ve efektif olarak daha sonrasında da kullanabilecekleri bir öğrenme ortamı sağlıyoruz. " dedi.

Müşteri, iş ortağı ve çalışanlarının stratejik iş hedeflerine ulaşabilmelerini sağlayan küresel çözümler sunmak misyonuyla yola çıkan Alcatel-Lucent, müşterilerinin Alcatel-Lucent ürünleri, hizmetleri ve çözümleri konusunda hızlı ve etkili şekilde maksimum yetkinliğe ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title