Haberler

    6. Milyonuncu 3g Abonesine Ödül!

    Turkcell 3g'nin Bir Yılı Geride Kalırken, 6 Milyonuncu 3g Abonesine Bir Hediye Verdi...

    Geçtiğimiz yıl 30 Temmuz'da, 422 milyon Euro'luk A tipi lisans bedelini ödeyerek 3G hizmetini Türkiye'ye yaşatmaya başlayan Turkcell, 6 milyonuncu abonesi ile yeni bir rekora imza attı.

    30 Temmuz'da 3G'nin 1. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Turkcell, 6 milyonuncu Turkcell 3G abonesini sürpriz bir hediyeyle karşıladı. En hızlı ve en kaliteli 3G deneyimini yaşayanlar arasına katılan şanslı Turkcell'li Ayşe Tekinbaş'a, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu tarafından bir iPhone hediye edildi.

    Turkcell'in 6 milyonuncu 3G abonesi, Turkcell 3G hizmetinden faydalanmaya karar vererek abonelik işlemi için 3G yazıp 2222'ye mesaj atan, 19 yaşındaki Ayşe Tekinbaş oldu. TL yüklemek için geldiği Turkcell iletişim Merkezi'nde, kendisini bekleyen sürprizle karşılaşan Tekinbaş, "TL yüklemek için Turkcell'e girdim ve 3G'li olmaya karar verdim. 6 milyonuncu 3G abonesi olduğumu o sırada öğrendim ve bir iPhone sahibi oldum. Bu beni çok mutlu etti, teşekkür ediyorum" dedi.

    Basın bülteninden derlenmiştir

    Bilgi için: Turkcell

    Telefon: (212) 283 35 65

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title