Haberler

Tekkeköy Belediyesi'nden Kapalı Halı Saha

Samsun’da, Tekkeköy Belediyesi tarafından Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yaptırılan kapalı halı saha tesisi tamamlandı.

Samsun'da, Tekkeköy Belediyesi tarafından Gökçe Karaoğlan Mahallesi'ne yaptırılan kapalı halı saha tesisi tamamlandı.

Tekkeköy Belediyesi, ilçedeki gençlerin sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için spor alanları inşa etmeye devam ediyor. Özellikle yaz kış her mevsimde gençlerin başta futbol ve diğer sportif faaliyetlerini sürdürebilmeleri için Gökçe Karaoğlan Kapalı Halı Saha Tesisini ilçeye kazandırdı.

Tekkeköy'deki gençlerin spor yapacakları alanlara bir yenisini daha ekleyip, ilçedeki spor tesisi sayısını arttırdıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Sağlıklı ve spor yapan yeni nesillerin spor yapacakları ve boş vakitlerini değerlendirecekleri alanlar inşa etmeye devam ediyoruz. Özellikle Karadeniz Bölgesi'nin iklim şartları ve hava koşullarını hesaba katarak gençlerimizin yaz, kış, yağmur, kar demeden her mevsim spor yapabilecekleri Gökçe Karaoğlan Kapalı Halı Saha Tesisimizin inşaatını tamamladık. Bu halı saha tesisimizi diğer halı saha tesislerinden ayıran en büyük özellik üzerinin ve etrafının tamamen kapalı olmasıdır. Tesisimiz yılın on iki ayı sportif faaliyetleri için kullanılabilir şekilde inşa edildi. Bugünün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğine sahip çıkacak, şekillendirecek fidanlarımızdır. Aynı zamanda sporla ilgilenen gençler boş vakitlerini değerlendirmelerinin yanında kötü ortamlara, kötü alışkanlıklara da yönelmiyorlar. Kapalı halı saha tesisimizde yakında ilçemizdeki gençlerimizin oluşturduğu takımlardan bir futbol turnuvası düzenleyerek açılışını da yapmış olacağız. Tesisimiz ilçemize halkımıza ve gençlerimize hayırlı olsun. Hep birlikte iyi günlerde kullanalım" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaoğlan Tekkeköy Samsun Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title