Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ortaklığında yürütülen Tekirdağ Atık Yönetimi Sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ortaklığında yürütülen Tekirdağ Atık Yönetimi Sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda İTÜ Çevre Mühendisi Prof. Dr. İbrahim Demir, yaptığı sunumda, atık yönetimi sistemi ile ilgili iyileştirme gereken kısımlar hakkında bilgiler paylaştı ve kentsel katı atık yönetim hizmetleri mevcut durumu, katı atık yönetimi mevzuatı, katı atıkların toplanması ve taşınması, entegre katı atık yönetim stratejileri konularının anlam ve önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ile İTÜ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yetkililer katıldı.

- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin İş Güvenliği Temel Eğitimleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı personeline iş güvenliği temel eğitimi verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim öncesi yaptığı konuşmada, bu tür eğitimlere çok önem verdiğini ve eğitime katılan personelin verimli bir eğitim süreci geçirmesi gerektiğini söyledi.

Albayrak'ın konuşmasının ardından iş güvenliği uzmanı Hatice Erbil, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, Ülkemizde İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Çalışanların ve İşverenlerin Yasal Hak ve Sorumlulukları, İş Kazası ve Meslek Hastalıkları, İş Sağlığı ve İş Güvenliğinde Risk Etmenleri, Acil Durumlar konuları hakkında slayt gösterimi ile personele bilgiler verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün "günlük faaliyet haritası" hizmete sunuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçesinde devam eden ve yapılacak çalışmalarının yer aldığı harita, internet üzerinden vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen, "Fen İşleri Günlük Faaliyet Raporu Sistemi" sayesinde, vatandaşlar Fen İşleri Müdürlüğü'nün günlük çalışmalarını takip ederek, mahallerinde yapılacak çalışmalardan önceden haberleri olacak.

Sistem, ayrıca, günlük yapılan işlerin vatandaşlar tarafından denetlenmesine de olanak sağlıyor.

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Albayrak İbrahim Demir Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title