Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı yaz dönemi kurslarının başladığı bildirildi.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı yaz dönemi kurslarının başladığı bildirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte oluşan boşluğu doldurmak ve yaz dönemini sanat eğitimiyle değerlendirmek isteyen öğrenciler için yaz dönemi kurs kayıtlarının başladığı belirtildi.

Yaz tatili boyunca sürecek kurslarda, uzman eğitmenler tarafından bağlama, keman, gitar, ritmik jimnastik ve dans olmak üzere 5 ayrı branşta kurs verileceği ifade edilen açıklamada, kursların ücretsiz olarak verileceği ve vatandaşların 0850 450 59 59 numaralı telefonu arayarak başvuru yapabilecekleri ve ya detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Dost Eli Aşevi'nin çalışmaları

Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi'nde hazırlanan yemekler ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı yazılı açıklamada, Dost Eli Aşevi'nin hizmete girdiği günden beri ihtiyaç sahibi Süleymanpaşalılara sıcak yemek hizmeti sunduğunu belirtti.

Yapılan araştırmalar sonucu evinde sıcak yemek yeme imkanı olmayan 350 aile tespit edildiğini ve Dost Eli Aşevi'nde hazırlanan 4 çeşit yemeğin her gün Süleymanpaşa Belediyesi personeli tarafından bu vatandaşların evlerine teslim edildiğini kaydeden Eşkinat, şunları ifade etti:

"Bu şehirde herkesin yüzünü güldüremezsek de kimse aç kalmasın diye büyük bir uğraş içindeyiz. Bu doğrultuda kurduğumuz Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi ile her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtıyoruz. Aşevi'nde hazırlanan yemeğimizi artık kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz."

Süleymanpaşa Belediyesi'nin "Ramazan Buluşmaları"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "Ramazan Buluşmaları" etkinliği kapsamında Dedecik Mahallesi'nde toplu iftar yemeği düzenlendi.

Yemeğe katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, iftarlarda aynı yemeği paylaşmanın yanında, huzur ve manevi atmosferinde paylaşıldığını belirtti.

Ramazan ayında birlikte iftar yapmanın müslümanlar için çok değerli olduğunu hatırlatan Eşkinat, "Paylaşmanın ve sevincin yoğun olarak yaşandığı iftar programlarımıza katılan Süleymanpaşalılara çok teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramına kavuşmak dileğiyle hayırlı ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Eşkinat'ın konuşmasının ardından, Dedecik Mahalle sakinleri mahalle meydanında kurulan iftar sofrasında yemeklerini yediler.

Kaynak: AA / Yerel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title