Haberler

Çorlu Kaymakamı Kılıç'tan, Ergene Belediye Başkanı Yüksel'e Ziyaret

Güncelleme:

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yüksel ile bir süre görüşen Kılıç, Ergene Belediyesi'nin yeni kurulan bir belediye olduğunu ve yapılan çalışmaları da yakından takip ettiğini söyledi.

Ergene Belediyesi'nin yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyen Kılıç, "Ergene ilçesi yeni kurulan bir yer. Bunun için çalışmalar biraz daha fazla ve ağır. Başkan Yüksel'e ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Yüksel de, Kılıç'ın ziyaretinden dolayı memnun ve mutlu olduğunu ifade ederek, ilçenin genel durumu ile belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'ndan, Çorlu Belediyesi'ne ziyaret

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Baysan ile bir süre görüşen Demir, yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Baysan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçtiğimiz günlerde göreve seçilen Çerkezköy yöneticilerimiz, bizleri de ziyaret ederek onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Birlikte zaman zaman çalışmalar yaparak projelere imza attığımız Çerkezköy ilçe teşkilatımızla bundan sonra da beraber çalışmalar yapacağız" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Turgay Yüksel Levent Kılıç Rasim Yüksel Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title