Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

"Trakya Tarımının Sorunlarına Halkçı Çözümler Sempozyumu"

Süleymanpaşa ilçesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası, Ergeneden Etkilenen Çiftçiler Derneği ve Sevdam Ergene Derneği tarafından "Trakya Tarımının Sorunlarına Halkçı Çözümler Sempozyumu" düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Tekirdağ'ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız projelerle tarım ve hayvancılığı daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Planladığımız projelerin Tekirdağ tarımına büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyim" dedi.

Sempozyuma, Gazeteci Yazar Can Ataklı, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Cemal Polat konuşmacı olarak katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan mahalle ziyaretleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesi Aydınköy, Tatarlı, Ataköy ve Susuzmüsellim mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Albayrak'ın ziyaretlerde vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinlediğini bildirildi.

Açıklamada, Albayrak'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Vatandaşlarımızla mahallelerin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerimize ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Çok geniş bir hizmet alanımız var. Ancak tüm imkanlarımızı halkımıza hizmet etmek için seferber etmiş durumdayız. Mahalle muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Sorunlara vakıfız. Özellikle kırsal kesime büyük önem veriyoruz. Gerekli çalışmalar yapılacak."

Başkan Albayrak'a ziyaretlerinde Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ta eşlik etti.

Başkan Eşkinat'tan Tekirdağ Barosuna ziyaret

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Tekirdağ Barosunu ziyaret etti.

5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınmasının 80. Yıl dönümü dolayısıyla Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, beraberindekiler ile birlikte Tekirdağ Baro Başkanı Av. Huriye Altay Erol'u ziyaret etti.

Eşkinat, Erol ile makamında bir süre görüşerek, baro çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra, Erol ve Tekirdağ Baro'su yönetim kurulu üylerine çalışmlarında başarılar dileyen Eşkinat, Kadına Seçme ve Seçilme hakkının tanınmasının 80. yıl dönümünü kutladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cihat Akçakaya ve Hukuk İşleri Müdürü Av. Merve Dökmen Serin ziyarette Eşkinat'a eşlik etti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Albayrak Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title