Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

NKÜ'de 10. Sebze Tarımı Sempozyumu düzenlenecek.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından, "10. Sebze Tarımı Sempozyumu" düzenlenecek.

NKÜ'den yapılan açıklamada, sempozyumun, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından, Rektörlük konferans salonunda 2 Eylül Salı günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, sempozyuma Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı TAGEM Genel Müdürü Doç. Dr Masum Burak ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ruhsar Yanmaz'ın katılacağı kaydedildi.

TRAKYAKA İl Yatırım Komitesi toplantısı yapıldı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi İl Yatırım Komitesi 2014 yılı ilk toplantısı yapıldı.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Yatırım Komitesi'nin çalışma usul ve esasları hakkında sunum yapılan toplantıda, stratejik amaçlar doğrultusunda 2014 yılında öncelikli olarak gündeme alınacak çalışmalar ve taslak yatırım, tanıtım ve destek stratejisi görüşüldü.

Toplantıya, Tekirdağ Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan ve Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi ve Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi personeli katıldı.

İl Yatırım Komitesinin ikinci toplantısı aralık ayında yapılacak.

Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Hayrabolu ve Çerkezköy ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, dahili onarım çalışmaları nedeniyle Hayrabolu ilçesine bağlı, Çene, Dambaslar, B.Karakarlı, Avluobası, K.Karakarlı, Özsoy Eko Canlı Hayvancılık, Mehmet Ulus Tar. Sulama, Sadık Doğan Deniz, Halil Günerdi, Yağlı Tohumlar Koop, Taşkın Zahire Nakliyat ve çevresinde yarın bir saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Açıklamada, Çerkezköy'e bağlı, Kızılpınar harita tepe mevkisi,  Palmiye siteleri, Ali Er ve çevresine ise, 2 Eylül Salı günü 9 saat elektrik verilemeyecek. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Trakya Bölgesi Tekirdağ Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title