Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Veteran atlet, Başkan Dalgıç'ı ziyaret etti.

Trabzon'da geçen hafta gerçekleştirilen Trabzon Yarı Maratonu'nu 75 yaş üstü kategorisini ikinci olarak tamamlayan  İlhan Kart (78), Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Şubat'ta Trabzon'da gerçekleştirilen Yarı Maratonu'nu 75 yaş üstü kategorisini ikinci olarak tamamlayan Tekirdağ Malkara ilçesinden İlhan Kart Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı ziyaret etti.

Kart ile bir süre görüşen Dalgıç, Kart'ın koşuda elde ettği başarının herkese örnek olması gerektiğini dile getirdi ve Kart'a uzun ömür diledi.

Mahkumlara afet eğitimi verildi

Tekirdağ Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, "Afete HazırTürkiye" projesi kapsamında Tekirdağ Açık Cezaevi'nde bulunan hükümlü ve mahkumlara afet eğitimi verdi.

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada,  Sivil Savunma ve Deprem Haftası nedeniyle afet hazırlıklarında toplumsal güç birliği oluşturulması amacıyla Tekirdağ Açık Cezaevi hükümlülerine de afet eğitimi verildiği bildirildi.

Afet Acil Durum Müdürlüğü personelinin verdiği eğitimde,deprem, taşkın, heyelan ve yangın önlemleri konusunda bilgilendirme yapıldığı kaydedildi.

-İlkokulda afet tatbikatı yapıldı

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Şen'in katılımıyla, Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu'nda, Afet ve  Acil Durum (AFAD) ekipleri tarafından yangın ve deprem konusunda tatbikat yapıldığı bildirildi.

Öğrencilere yangın ve deprem konusunda bilgilendiren AFAD ekipleri, yangın söndürme konusunda da uygulamalı eğitim verildiği kaydedildi.

Açıklamada, sivil savunma bilincinin yaygınlaşması amacıyla okullarda öğrencilere yönelik eğitim, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine devam edileceği bildirildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Belediyesi Adem Dalgıç Malkara Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title