Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Çakmak, temmuz faaliyetlerini değerlendirdi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, temmuz faaliyetlerini değerlendirdi.

Çakmak, yaptığı açıklamada, belediye olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçenin içinden geçen ana yolun ilçe sınırları içinde kalan kısımlarına aydınlatma direkleri takıldığını, ayrıca Kapaklıspor futbol sahası inşaatının yapım çalışmalarının da devam ettiğini aktardı.

Engelli geçişlerine göre kaldırımların düzenlenerek yenilenmesi ihalesi kapsamında Fevzi Çakmak Caddesi'nde çalışmalara başlandığını bildiren Çakmak, şunları kaydetti:

"Kazak gölü mesire alanı düzenleme, Kazak gölü ve Yeni Mezarlık alanı çevre çiti işi temmuz ayında devam etti. Parke taş ve belediye tipi bordür döşeme işi bitirildi. Şehirden göle giden yolun bordür ve parke taş döşeme işinde sona yaklaşıldı. İlçemiz içerisinde yapımı düşünülen beton ve asfalt yol işinin ihalesi de yapıldı. Ayrıca, bu bir aylık süre zarfında asfalt ve beton yol ihalesi de yapıldı. İsmetpaşa Mahallesi 324 ada park yapım işi sözleşmesi imzalandı, yer teslimi yapıldı. İnönü Mahallesi Gaziosmanpaşa ve Cumhuriyet caddelerinde aydınlatma yapım işi ihalesi yapıldı."

Sultanköy Belediyesinin kültür gezileri sürüyor

Sultanköy Belediyesinin "İyi ki Bu İlçede Yaşıyorum" projesi kapsamında, ramazan ayı dini ve kültürel gezi etkinlikleri çerçevesinde Bursa'ya düzenlenen gezilerin beşinci turu gerçekleşti.

Marmara Ereğlisi ile Sultanköy ve Yeniçiftlik beldelerinden 40 kişinin katıldığı gezi programı kapsamında, Tophane Parkı, Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Ulu Cami, Emir Sultan Külliyesi, Yeşil Cami ve Yeşil Türbe ziyaret edildi.

Kültür gezileri ramazandan sonra da devam edecek. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title