Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

CHP'li kadınlar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Belediye Başkanı Dr.

CHP'li kadınlar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Belediye Başkanı Dr. Adem Dalgıç'ı ziyaret etti.

CHP üyesi kadınlar, Dalgıç ile belediye binasında bir süre görüştü. Kadınlar, Dalgıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Dalgıç da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

-"Yangın Önleme ve Mücadele" eğitimi-

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline yönelik 20 günlük "Yangın Önleme ve Mücadele" eğitimi başladı.

İtfaiye Müdürlüğü'nde Yangın Güvenlik Uzmanı Nihat Dinç tarafından eğitimi verilecek ve 20 gün sürecek "Yangın Önleme ve Mücadele" eğitim semineri başladı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, eğitim programının açılışında yaptığı konuşmada, personelin eğitimine önem verdiklerini söyledi.

Eğitimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Dalgıç, "Tekirdağ Belediyesi İtfaiyesi olarak eğitim konusunda çok iyi durumdayız. Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü gerek teknik araç ve ekipman açısından gerekse de donanımlı ve eğitimli personel açısından son derece iyi durumda. Biz Tekirdağ'da acil durum yönetimini tüm modern şehirlerde olduğu gibi yüksek standartlarda yapmak için büyük bir gayret içindeyiz" diye konuştu.

-Orman İşletme Müdürlüğü'nde eğitim ve tatbikat-

Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü'nde Orman Emvali Üretimi ve İş Güvenliği ile İlgili Eğitim ve Tatbikat Programı düzenlendi.

Kumbağ mevkisinde, işletme şefleri, orman muhafaza memurları, şeflik mutemetleri, üretimde görevli işçiler ve üretimde çalışan orman köylülerine yönelik eğitim verildi ve tatbikat yapıldı.

Tatbikat ve eğitime, Tekirdağ, Şarköy, Malkara, Hayrabolu ve Çerkezköy'e bağlı köylerde odun üretiminde çalışan köylüler de katıldı.

Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul / Cihan Demirci

Yayıncı: Erdal Turanlı - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Belediyesi Adem Dalgıç Tıp Bayramı 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title