Haberler

Tekirdağ'daki "İhaleye Fesat Karıştırma ve Yolsuzluk" İddiası

Tekirdağ'da "ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk" iddiasıyla iki gün önce bir temizlik şirketine düzenlenen operasyon kapsamında, Tekirdağ belediye başkan yardımcıları E.Y.ve H.G'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi daha gözaltına alındı.

Tekirdağ'da "ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk" iddiasıyla iki gün önce bir temizlik şirketine düzenlenen operasyon kapsamında, Tekirdağ belediye başkan yardımcıları E.Y. ve H.G'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi daha gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce 15 kişinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında, Tekirdağ Belediyesi'nin bazı birimlerinde arama yaptı.

Aramada bazı belgelere el koyan ekipler, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı E.Y. ve H.G'nin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

Tekirdağ'daki bir temizlik şirketine 2 gün önce "ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk" iddiasıyla düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alınmıştı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title