Haberler

Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ’da yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ'da yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, 15 Eylül Salı günü 09.00-11.00 saatleri arasında 2 saat süre ile bakım, onarım çalışması nedeniyle Kaşıkçı, Selçuk, Taşomurca Mahalleleri, Demirhan Madencilik, Kocaeli Değirmencilik, Özcanlar Gıda, Ergün Binbay'da; 15 Eylül Salı günü 11.30-13.30 saatleri arasında 2 saat süre ile bakım, onarım çalışması nedeniyle Kazandere, Emiryakup, İsmailli Mahallelerinde; Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, 14 Eylül Pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında 3 saat süre ile direk Deplasesi nedeniyle Kızılpınar Gültepe Mahallesinin bir kısmı, Hacı Yakup Caddesinin bir kısmı, Aydın Sokak, Terzi Caddesi, Kandemir Sokak, Birdal Sokak'ta; 17 Eylül Perşembe günü 02.00-06.00 saatleri arasında 4 saat süre ile Scada çalışması nedeniyle Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesinin tamamı, İstasyon Mahallesinin tamamı, TCDD Gar İstasyonu ve TCDD Kumanda Merkezi, Avea, Kökler Petrol, Rüya Petrol, Baypet Petrol, Erna Arandı İnşaat Solmaz Petrol ve Hasan Karademir'de elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title