Haberler

Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bakım onarım ve montaj çalışmaları nedeniyle 26 Mart Perşembe günü 14: 00-16: 00 saatleri arasında 2 saat süre ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nin bir kısmı, Öztrak Caddes'nin bir kısmı, Kahraman Sokağın bir kısmı, Cefa Sokak, Sakaoğlu Sokak, Onur Sokak ve Optimet Güven Hastanesi'nde elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Öte yandan, TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında şebeke çalışmaları nedeniyle 28 Mart Cumartesi günü 06: 00-07: 00 saatleri arasında 1 saat süre ile Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinin şehir merkezi, Şarköy Devlet Hastanesi, Mey Alkollü İçkiler San. ve Tic. A.S., Teknik Vakum, Esin Serbetçi, Sebahattin Aslan, Trakya Zeytinyağı, Öğretmenler Akgül Sitesi'nde; 28 Mart Cumartesi günü 06: 00-08: 00 saatleri arasında 2 saat süre ile Şarköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Arif Hikmet Caddesinde; 29 Mart Pazar günü 05: 00-06: 00 saatleri arasında 1 saat süre ile Tekirdağ'ın Malkara ilçesinin şehir merkezi-Kozyörük, İshakça, Gönence, Hacısungur, Karacagür, Güneşli, Tekke, Bağpınar, Doğanköy, Mestanlar, Sarnıç, Batkın, Kiremitlik, İbrice, Yörücek, Sarıyer, Pirinççeşme, Kürtüllü, Tatarçiftliği, Hemitköy, Demircili, Yılanlı, Şahinköy, Doluköy, Deveciköy, Kadıköy, Izgar, Haliçköy, Sarıpolat, Yaylagöne, Danişment, Ahmetpaşaköy, Yaylaköy, Hasköy, Gözsüzköy, Allışık, Karacahalil, Elmalı, Saracaçiftlik, İmamçiftliği, Çavuşköy, Alaybey, Sufatlı Çiftliğinde elektrik kesintisine gidilecek.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Trakya Bölgesi Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title