Haberler

Tekirdağ'da Altınova Esnafı Bitmeyen Altyapı Çalışmalarından Şikayetçi

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi sakinleri, yolların çamurdan geçilmediğini bu yüzden iş yapamadıklarını belirtti.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi sakinleri, yolların çamurdan geçilmediğini bu yüzden iş yapamadıklarını belirtti.

Kontrolsüz çalışma yüzünden yolların çamur olmasından yakınan mahalle esnafı, işlerin durma noktasını geldiğini ifade etti. Altınova'da çay ocağı işleten İbrahim Gözüpek, yaklaşık 4 aydır altyapı çalışmasının bitmediğini, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Altınova'da sınıfta kaldığını belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi suçu iller bankasına ve yüklenici firmaya atıyor. Onları denetlemiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Altınova'da sınıfta kaldı. Altınova girişinden 1 kilometrelik yol havaların da yağmurlu olması sebebiyle herkesi sıkıntıya soktu. Yollarda insanlar kaldı. Arabanın birini iterek çıkardık. Daha önceki ana yolda yapılan kazı doğru düzgün yapılsa insanlar mağdur olmayacaktı. Anneler kucağında çamur içinde çocuklarını taşıyor. Toplumsal alanda insanın mağdur olmaya hakkı yok. Bu çalışma nereye kadar gidecek çok merak ediyoruz. Esnaf olarak çay satışımız poğaça satışımız düştü. İnsanlar Altınova'ya uğramıyor" dedi.

Araçların da Altınova'ya giremediğini söyleyen Gözüpek, "Kurak havalarda mahalleye gelen başkanlar, yağmur sonrası bizim gittiğimiz yoldan gitsin de görelim. Böyle geri kalmış bir şehirleşme görmedik. Seçim zamanı gelenler nerede? Burada kontrolsüz bir çalışma var. Burada plan program yok. Yolun bir tarafı yaparken diğer tarafta çamurdan kapanıyor. Belediye yetkileri doğru düzgün cevap vermiyor. Su boruları patlatılıyor. Arabaların altları vuruyor. Araçlar Altınova'ya giremiyor. Sürücüler nereden çıksam şu çamurdan diye düşünüyorlar. Kiramızı çıkaramıyoruz. Esnafın işleri mahvoldu. Biz kendi dükkanımıza zor giriyoruz müşteri nasıl girsin. Altınova'dan geçen araçlar sanayiye uğramak zorunda kalıyor" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Altınova Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

cemm:

birde aynı yerlerin yüz kere açılıp kapatılıp tekrar açılmasına ne dersiniz. bitti diye asfalt altyapısı için taş döşeyip üzerinden silindirle geçiyolar ertesi gün tekrar açıyolar

0
0
yanıtYanıtla
pazarcimobilWeb@haberler.com:

Allah sabir ve kolaylik versin.. ama chp ye oy veren tekirdaga haktir ne diyelim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title