Haberler

Tekerlekli Sandalye Basketbol

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Saha ve seyirci avantajını da kullanarak, iyi hazırlandığımız lige galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Saha ve seyirci avantajını da kullanarak, iyi hazırlandığımız lige galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında 22 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Yenişehir Merkez Spor Salonu'nda Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler takımını konuk edeceklerini hatırlattı.

Bu sezon ligin yanı sıra Avrupa kupalarında da mücadele edeceklerini kaydeden Aksu, ligde ilk 3 takım arasında olmayı, Avrupa'da ise önce gruptan çıkmayı hedeflediklerini anlattı.

İki kulvarda yarışacakları için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, bunun ilk meyvesini de ligin ilk maçında almak istediklerini ifade eden Aksu, şunları kaydetti:

"Saha ve seyirci avantajını da kullanarak, iyi hazırlandığımız lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler karşısında galip gelecek kaliteye ve güce sahibiz. Tek eksiğimiz olan taraftar desteğini görmek istiyoruz. Maç ücretsizdir. Bütün taraftarlarımızı ilk maçımıza bekliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Can Aksu Pendik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title