Haberler

Tehlikesiz Atık Toplayan Kuruluşlar Bilgilendirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet gösteren tehlikesiz atık toplama kuruluşlarına bilgilendir gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet gösteren tehlikesiz atık toplama kuruluşlarına bilgilendir gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde tehlikesiz atık toplayan kuruluşlar bilgilendirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü ekipleri ilimizde yer alan 239 adet iş yerinde denetim gerçekleştirdi. İş yerlerine tehlikeli atıkları almamaları konusunda uyarıda bulunulurken, oluşan atıkların lisanslı tesislerde bertaraf edilmesi gerektiğini bildirdi.

Ekipler atıkların mevzuatta yer alan kıstaslara göre toplanması gerektiğini ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının verdiği belge ile yapılması gerektiğini bildirdi. Ayrıca bölgesel olarak kurulan kooperatif ve dernek temsilcilerine üye iş yerlerinin yasal izin prosedürlerini tamamlamaları ve sanayi tesislerinde konuları haricinde atıkları toplamamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title