Haberler

Tegv'den İyi Yaşam Eğitimi Projesi

TEGV ve KİPA işbirliği ile yurt genelinde başlatılan ‘İyi Yaşam Eğitimi Projesi’ Van’ın Erciş ilçesinde de uygulamaya geçirildi.

TEGV ve KİPA işbirliği ile yurt genelinde başlatılan 'İyi Yaşam Eğitimi Projesi' Van'ın Erciş ilçesinde de uygulamaya geçirildi.

TEGV ile KİPA işbirliğiyle ülke genelinde yapılan ve üç yıl sürecek olan 'İyi Yaşam Eğitimi Projesi' ile 160 bin çocuğa erişileceği bildirildi. TEGV Erciş Adım Adım Birim Sorumlusu Ayşenur Polat, etkinliğinin ilkinin Kazım Karabekir İlkokulu'nda 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik başlattıklarını ve 10 ay süre ile öğrencilere etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Amaçlarının kişisel gelişim, sağlıklı beslenme, fiziksel egzersiz ve spor eğitimi verilerek beslenme bozukluğuna karşı mücadele edilmesini hedeflemek olduğunu belirten Polat, "Çocukların kişisel farkındalık, sağlıklı beslenme ve fiziksel hareket yoluyla geliştirilmiş yaşam becerileri edinmelerini sağlamayı amaçlayan 'İyi Yaşam Eğitimi Projesi', çok sayıda eğitim ve etkinlikten oluşmaktadır. Toplum projelerinde 3 önceliğimiz bulunmaktadır. Bunlar, gençlere fırsat oluşturmak, sağlıklı yaşamı destekleyerek obeziteyle savaşmak ve gıda israfını engellemektir. TEGV ile 'İyi Yaşam Eğitim Projesi' işbirliğimiz kapsamında çocukların ve gençlerin yaşamlarını etkileyebiliyoruz. TEGV ile birlikte çocukların ve gençlerin sağlıklı beslenme tercihleri yapmalarına, fiziksel aktivite ve egzersiz konusunda yaşam boyu sürecek alışkanlıklar edinmelerine yardımcı da oluyoruz. TEGV olarak çocuklarımıza mutlu bir çocukluk sağlamak ve onları geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Eğitim çabalarımızın amacı ise tüm çocuklarımıza modern eğitimin gereklerine uygun çok yönlü programlar sunmak, bilinçli ve yaşam becerileri kazanmış bireyler olmalarına yardımcı olacak şekilde devlet tarafından sunulan temel eğitime katkıda bulunmaktır. Ayrıca, eğitim programlarımız uzman eğitimciler tarafından çocuklara yönelik hazırlanıyor ve onlara oynayarak, deneyerek, uygulayarak, sorgulayarak ve eğlenerek öğrenme fırsatı sunuyor" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title