Haberler

Düzce'de Zafer Teber'den Teşekkür Yemeği

Güncelleme:

CHP'den Düzce'de 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinde birinci sıra Milletvekili adayı Zafer Teber, parti teşkilatı ile birlikte yemekte bir araya geldi.

CHP'den Düzce'de 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinde birinci sıra Milletvekili adayı Zafer Teber, seçim dönemleri boyunca gece gündüz kol kola çalıştığı parti teşkilatı ile birlikte yemekte bir araya geldi.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber her iki seçimde de kendisi ile birlikte kapı kapı dolaşarak oy isteyen parti teşkilatına yemek verdi. Yemekte konuşan CHP İl Başkanı Mustafa İzgin seçim maratonunda yılmadan çalışan tüm üyelere teşekkür ederek, "CHP adına verilen tüm emeklere minnettarız. Düzce'de oyumuzu arttırdık lakin Ankara'ya vekil göndermeye yetmedi. Bu zorlu yarışta her birinize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Milletvekili adayı Zafer Teber ise "Aylardır seçim çalışmalarında gerek alanda gerek yönetim, organizasyon ve gerekse komisyon görevlerinde yılmadan yanımda olan, Cumhuriyet Halk Partisini Düzce'de açık ara ikinci parti konumuna getiren, hiçbir gün umutsuzluğa kapılmayan siz dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler şahsımın üzerine düşen bu ağır yükü benimle birlikte göğüslediniz. 7 Haziranda nasıl milli iradeye saygı duyduysak, 1 Kasımda çıkan sonuca da aynen saygılıyız. Bu ülkeye Demokrasiyi getiren parti biziz ve bunu geliştirecek olanda bizleriz. Şu unutulmamalıdır ki, seçim dönemi boyunca vaat edilen tüm projelerin takipçisi olacağız. Temennim odur ki hukuk ve adaletten ayrılmayan bir ülke yönetimi bizi bekler. Çıkan bu sonuç ülkemize ve ilimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Yemek gecenin sonunda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Teber Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title