Haberler

TBMM Başkanvekili Yakut, Köyleri Ziyaret Etti

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Bünyan'a bağlı tüm köyleri ziyaret etti.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Bünyan'a bağlı tüm köyleri ziyaret etti.

AK Parti İl Teşkilatı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, il ve ilçe teşkilatı ile meclis üyelerinden oluşan ekiple, iki günde Bünyan ilçesine bağlı tüm köyleri ziyaret ederek sıkıntıları dinleyen Sadık Yakut, iki günde 450 kilometre yol kat etti.

Ziyaretlerin ilk gününde Bünyan ilçe merkezinde öğleye kadar pazar yerini ve esnafı ziyaret eden Yakut ve beraberindekiler, öğleden sonra ise, Bünyan'a bağlı 8 köy ve 2 beldeyi ziyaret ederek muhtarlardan ve belediye başkanlarından soranları dinledi.

Yakut, ikici gün ise Hazarşah, Akçatı, Emirören, Topsöğüt, Sıvgın, Ağçatı, Köprübaşı, Ekinciler, Girveli, Samağır, Yünöre, Karadayı köyleri ile Süksün ve Akmescit beldelerini ziyaret etti.

Ağçatı ve Yünören de cenaze evlerini de ziyaret eden Yakut, ailelere başsağlığı dileklerini iletti.

Gezdiği köylerde kilitli taş, kanalizasyon, sulama kanalı gibi isteklerle karşılaşan Yakut, bu sıkıntıları da gelecek dönem içerisinde çözeceklerini belirtti.

Hükümet olarak vatandaşların hayat standardını yükseltmek için söz verdiklerini ifade eden Yakut, "Bu anlamda da çalışmalarımız sürüyor. Hesap verme anlamında köyleri geziyoruz. Neler yaptık, neler yapmamız gerekiyor, eksiklerimiz neler bunları yerinde görme anlamında ve vatandaşlarımızın istek ve dileklerini yerine getirme amacı ile buralardayız. Mutluyuz çünkü vatandaşlarla birlikte olmak önemli bir hadise. Sadece seçimden seçime gelip vatandaşlardan oy istemek milletvekillerinin geçmişte yaptığı bir iş. Biz AK Parti olarak bu düşünceyi 2002 yılından itibaren ortadan kaldırdık. Her yaz dönemi istisnasız belde ve köylerimizi, her hafta da ilçelerimizi geziyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Kayseri Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title