Haberler

TBMM Başkanvekili Yakut, Hatay'da

Yakut: "Üst üste seçime girip birinci olmak ve her girdiği seçimde bir öncekine göre oyunu artırmak büyük bir başarıdır ve dünyada emsali yoktur"

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, "Üst üste seçime girip birinci olmak ve her girdiği seçimde bir öncekine göre oyunu artırmak büyük bir başarıdır ve dünyada emsali yoktur" dedi.

Yakut, bir takım temaslarda bulunmak için geldiği Dörtyol ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Hasan Özel ve teşkilat mensuplarıyla görüştü.

AK Parti olarak Türk siyasetinde ilklere imza attıklarını belirten Yakut, partilerinin kurulduğu 2001 Ağustos'undan 1 yıl sonra girdiği genel seçimlerde tek başına iktidara geldiğini, daha sonra 3 genel seçim, 3 mahalli idareler seçimi, 1 cumhurbaşkanlığı ve 2 referandumda da birinci olduğunu söyledi.

3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti'nin taahhüt ettiği, millete söz verdiği her plan ve projenin hayata geçtiğinin altını çizen Yakut, şunları söyledi:

"TOKİ kanalıyla 615 bin 844 konut inşa ettik. Bugün 81 vilayetimizin tamamında üniversiteler kurduk. Eğitim, sağlık, ulaşım ve daha pek çok alanda gerçekleştirdiğimiz ak hizmetlerin yanı sıra, temel hak ve hürriyetler alanında da pek çok düzenleme yaptık. Milletvekili bir bayanın başörtüsü taktığı için meclisten atıldığı ve o yetmiyormuş gibi bir de vatandaşlıktan çıkarıldığı bir Türkiye'den, bugün hamd olsun milletvekillerinin başörtüsüyle meclise özgürce girebildiği bir Türkiye'ye adım attık.

Bu başarı öyküsüdür, Türk siyasetinde bir ilktir. Üst üste seçime girip birinci olmak ve her girdiği seçimde de bir öncekine göre oyunu artırmak büyük bir başarıdır ve dünyada emsali yoktur."

Yakut daha sonra, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'u da makamında ziyaret etti. Yakut'u çiçeklerle karşılayan Toksoy, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Yakut'a, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek'te eşlik etti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Kayseri Dörtyol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Dörtyol Metin:

Çok güzel bir ziyaret gerçekleşmiş. Haberde kullanılan fotoğraflar bu haber yayına girmeden daha önce face ve bazı yerel internet sayfalarında yayınlanmıştır. bilgilerinize

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title