Haberler

TBMM Başkanvekili Bostancı Açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Naci Bostancı, "Allah'ın izni ile bir Kasım'dan sonra da anketler ve Anadolu'daki nabız öyle söylüyor, AK Parti yine iktidar yine yola devam edecek" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Naci Bostancı, "Allah'ın izni ile bir Kasım'dan sonra da anketler ve Anadolu'daki nabız öyle söylüyor, AK Parti yine iktidar yine yola devam edecek" dedi.

Bostancı, AK Parti Taşova ilçe teşkilatınca Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Bostancı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Amasya'ya karşı kalbi bir duygusunun var olduğunu söyledi.

Amasya'nın küçük ama ilçeleri ile büyük bir il olduğuna işaret eden Bostancı, "7 Haziran seçimleri öncesinde bir parti 'Bizimle Yürü Türkiye' diye bir slogana sahipti. Biz de meydanlarda diyorduk ki millet bu sloganı şöyle anlıyor 'Bizimle Sürün Türkiye'. 7 Haziran sonrasında da gördük. Sayın Bahçeli daha ilk akşamdan 'alayına karşıyım' dedi. Haydi seçime, hükümete var mısın? Hayır. CHP ile hükümete var mısın? Hayır. Ne olacaksın? Ana muhalefet olacağım. İnsanlar bir siyasi partiye muhalefet olsun diye oy vermezler iktidar olsun diye oy verirler. Daha ilk günden muhalefet olacağım dedi ama olamadı. Böyle bir siyasi anlayışla Meclis'in içinde olmuşun dışında olmuşun yüzde bir oy almışın yüzde on oy almışsın hiçbir anlamı yok" diye konuştu.

Bostancı, şöyle devam etti:

"Eğer bu çuvalın bir ucundan tutmuyorsan elini taşın altına koymayacaksan, Türkiye'nin sorunları ile mücadele etmeyeceksen senin Meclis'teki varlığın yük olur. İstediğin kadar milliyetçiyim diye bağır. İstediğin kadar Türkiye'yi seviyorum diye bağır. Millet bu sevgiye inanmaz. Bu topraklarda şöyle bir gelenek var. Erkek oğlanı öldürür niye öldürdün diye sorarlar çok seviyordum kıskandım öldürdüm. Bazı sevgiler tehlikelidir. MHP'nin sevgisinde böyle bir kritik sevgi de var. Elini hiçbir taşın altına koymuyor hiçbir yükümlülük üstlenmiyor memleketi sonuna kadar seviyor böyle sevmekten kolay ne var. Dünyayı sev, kainatı sev nasıl olsa bir yükümlülüğü yok. Allah'ın izni ile 1 Kasım'dan sonra da anketler ve Anadolu'daki nabız öyle söylüyor, AK Parti yine iktidar yine yola devam edecek. Biz de arkadaşlarla Amasya'nın bahtını ilçeleri ile birlikte parlatmak için uğraşacağız."

Bayramlaşma programına AK Parti Amasya Milletvekili adayları Haluk İpek, Avni Erdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Naci Bostancı Ak Parti Türkiye Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title