Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın'dan, Park Hospital'e Ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesini ziyaret etti.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi'ni ziyaret ederek burada Özel Park Hospital Hastanesi Genel Müdürü Acil Tıp Uzmanı Dr. Gürkan Alagöz ile bir araya gelip hastane hakkında bilgiler aldı. Hastane hakkında bilgiler alan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın daha sonra hastaneyi gezdi. Devlet Kurumlarının yanı sıra özel teşebbüsler tarafından yapılan güzel yatırımları görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesinin hizmete açıldığı günden bugüne Adıyaman halkına en iyi hizmeti sunma adına çaba sarf ettiklerini görmekteyiz. Adıyaman her şeyin en güzeline layıktır. Geçmiş yıllara dönüp baktığımızda sağlık ocaklarına benzeyen hastaneler vardı. Küçük bir tahlil için, küçük bir hastalık için bile çevre illere sevk edilirdi. Ancak şimdilerde gerek devletimiz tarafından yaptırılan, gerekse de özel teşebbüsler tarafından 5 yıldızlı otel düzeyinde hastanelere kavuştu. Bizlerin bütün çabası vatandaşımıza hizmet etmektir. Bu vesileyle ilimize bu güzel yatırımı yapan hastane yönetimine ilimiz adına teşekkür eder, işlerinde başarılar dilerim" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Genel Müdürü Acil Tıp Uzmanı Dr. Gürkan Alagöz ise, "Branşında uzman hekimlerimiz ve hastane çalışanlarımızla birlikte vatandaşımıza en güzel hizmeti verme adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu vesileyle bugün bizlere nezaket ziyaretinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın'a, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez'e, AK Parti İlçe Başkanı Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu'ya ve beraberlerindeki heyete hastanemiz adına teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Türkiye Alagöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title