Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Müslümanların yaşadığı beldelere dışarıdan müdahale edildiğini belirterek, "Müslümanları, Müslümanlara nasıl ezdirdiklerini gerçekten görerek yaşıyoruz.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Müslümanların yaşadığı beldelere dışarıdan müdahale edildiğini belirterek, "Müslümanları, Müslümanlara nasıl ezdirdiklerini gerçekten görerek yaşıyoruz." dedi.

Aydın, Adıyaman Belediyesi Nikah Salonu'nda, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Halil İbrahim Fırat, Adnan Boynukara ve Salih Fırat, askeri ve mülkü erkan ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşma törenine katılan Aydın, askerlere telefonunu kullandırarak eşlerini aramalarını sağladı.

Aydın, bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dargınlık ve kırgınlıkların bir tarafa bırakılarak, fitneye ve fesada son verilerek, birliğin ve kardeşliğin pekiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Müslümanların, Müslümanlara ezdirildiğine işaret eden Aydın, "Dünyadaki hadiseleri hepimiz takip ediyoruz. Olan bitenleri bazen acı, bazen gözyaşı içerisinde takip ediyoruz. İslam beldelerine bakıyoruz. Müminlerin arasına nasıl fitnenin sokulduğunu acı ve gözyaşı içerisinde takip ediyoruz. Baktığımız zaman yanı başımızda maalesef kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Irak'tan Suriye'ye kadar, Arakan'dan Libyasına diğer ülkelerine kadar, özellikle Müslümanların yaşadığı beldelere nasıl dışarıdan müdahale edildiğini, dışarıdaki zulmü ve baskıyı bir tarafa bırakıp Müslümanları, Müslümanlara nasıl ezdirdiklerini gerçekten görerek yaşıyoruz." dedi.

Gelecekte daha güçlü bir ülke isteniliyorsa birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğini dile getiren Aydın, şöyle konuştu:

"Kin, nefret, fitne ve fesadı bir tarafa bırakmak zorundayız. Birbirimizi sevebilmemiz, birbirimize karşı saygıyla, hürmetle, muhabbetle bakabilmeliyiz. Baktığımız da dünya herkese yeter. Bizler iman etmişiz, nasibimiz kadar yaşayacağını bilenlerdeniz. Ne kadar araya fitne koysak, ne kadar birilerine bir şekilde çamur atsak, ne yaparsak yapalım Allah'ın dediği yere kadar rızkımız vardır."

"Evlendikten bir ay sonra askere geldim"

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın telefonuyla eşini arayan Denizlili asker Süleyman Sert, eşinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yeni evli olduğunu ve evlendikten bir ay sonra askere geldiğini söyleyen Sert, eşiyle görüştüğü için mutlu olduğunu belirterek, Aydın'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Erin Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title