Haberler

TBMM Başkanı Yılmaz: Ülkenin Geleceğinden Kaygı Duymaya Gerek Yok (2)

Bu COĞRAFYAYI KORUMAK İÇİN YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ TBMM Başkanı İsmet Yılmaz memleketi Gürün'deki Ulu Cami'nin avlusunda bayramlaşma programına katıldı.

Bu COĞRAFYAYI KORUMAK İÇİN YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz memleketi Gürün'deki Ulu Cami'nin avlusunda bayramlaşma programına katıldı. Burada Kaymakam Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Meclis Başkanı Yılmaz, ilçe protokolü ve vatandaşlar ile bayramlaştı. Yılmaz burada yaptığı konuşmada, bir ve beraber olunduğunda Türkiye'nin daha güçlü olacağını ifade ederek, "Türkiye büyük olursa, güçlü olursa işte biz bu vatanı almış olduğumuz şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş oluruz. Bir olursak, beraber olursak, güçlü olursak evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakırız, bunun şartı bir ve beraber olmamızdır. Bir olursak, beraber olursak, evlatlarımıza almış olduğumuz Türkiye'den daha iyi bir Türkiye bırakmış olacağız. Bizim bu coğrafya zor, bu coğrafya bizim kaderimizdir, başka yere taşınabilmekte mümkün değildir. Herkesin gideceği bir yeri var, ancak Türkiye'nin gidecek başka bir yeri yok. Dolayısıyla bu coğrafyaya sahip çıkmamız lazım. Bu coğrafyayı korumak için yedi düvele karşı mücadele ediyoruz. 1071'den, Malazgirt'ten bu yana bu coğrafyayı korumak için yedi düvele karşı birlikte mücadele ediyoruz, hala da bitmedi ve bundan sonra daha çok bir ve beraber olmamız lazım ki bu topraklar üzerine plan kuranların planlarını boşa çıkartalım. Cenabı Allah'a hamdolsun bin yıldır bu topraklarda yaşıyorsak bu ana kadar yapılan planları boşa çıktı demektir. Nasıl sağladık, birlik beraberlikle inşallah bundan sonra bir ve beraber olursak bundan sonrada yedi düvelin bu topraklar ve bu millet için yapmış oldukları planları boşa çıkartırız" dedi.

Meclis Başkanı İsmet Yılmaz daha sonra Gürün'de oturan ve Temel Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) 500 tam puan alan Gül Hilal Gürlekce'yi Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gürün Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title