Haberler

Tayini Çıkan Şube Müdürüne Veda Yemeği

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görevli iken Kastamonu’ya tayini çıkan Şube Müdürü Veysel Selbi için veda yemeği düzenlendi.

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görevli iken Kastamonu'ya tayini çıkan Şube Müdürü Veysel Selbi için veda yemeği düzenlendi.

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler (KTV) Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Kastamonu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne KTV Şube Müdürü olarak atanan Veysel Selbi için verilen veda yemeğine, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, şube müdürleri ve il müdürlüğü personeli katıldı.

Yemekte konuşma yapan İl Müdürü Yıldız, Bilecik tarımına yapmış olduğu hizmetler için arkadaşımıza teşekkür ettiğini belirterek, "Arkadaşımızla kısa süre çalışma fırsatı buldum fakat bu süre zarfında elinden geldiğince gayretli ve başarılı işler çıkardı. Yeni görev yerinde daha faydalı ve kaliteli işler yapacağına inanıyorum. Hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kendisine teşekkür ederim. İl Müdürlüğümüz KTV Şube Müdürlüğüne vekaleten atanan Cafer Ay'a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Kastamonu iline atanan Şube Müdürü Veysel Selbi ise, veda yemeğine katılan arkadaşlarına, katılmak isteyip de katılamayanlara teşekkür etti. Selbi, "Bilecik'te 4 sene boyunca çalışma fırsatı buldum. İl Müdürlüğü ailesinin bir parçası olmaktan, Bilecik'e hizmet etmekten memnunum. Tekrar görüşmek dileklerimle herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız tarafından tayini çıkan Veysel Selbi'ye günün anısına plaket takdimi edilirken, KTV şube müdürlüğü olarak da Osmanlı Tuğrası hediye edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Dursun Yıldız Kastamonu Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title