Haberler

Tavşanlı Osb'ye Meslek Eğitim Üssü Kurulacak

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) geliştirdiği proje ile Tavşanlı’ya mesleki eğitim üssü kurulacak.

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) geliştirdiği proje ile Tavşanlı'ya mesleki eğitim üssü kurulacak. 1 milyon 786 bin TL'ye mal olacak iş eğitim merkezinde mesleki alanda teknik eleman yetiştirilmesi hedefleniyor.

Tavşanlı organize Sanayi Bölgesi'nin geliştirdiği ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören proje için imzalar atıldı. Kurulacak olan eğitim merkezini 1 milyon lirası zafer kalkınma ajansı tarafından geri kalanı ise organize sanayi bölgesi tarafından karşılanacak. Eğitim merkezi olacak bölgede, belli firmalar tarafından kullanılabilecek materyaller ve eğitim makinaları, Konferans salonu, organize sanayi bölgesi idari binası yer alacak.

Tavşanlı Organize sanayi bölgesi için bir proje geliştirdiklerini ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından projesi onaylanarak şuan da da imzasını attıklarını söyleyen Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, "Tavşanlı Organize sanayi bölgesinde Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle bir eğitim merkezi kuracağız. Bu bina da bizim pek çok organize sanayi bölgesinde incelediğimiz ve eğitim faaliyetlerini baz aldığımız fonksiyonel bir bina olacak. Aynı zamana organize de bulunan firmaların eğitimi ve teknik elemanların yetiştirilmesi hususunda da merkez haline gelecek bir alan oluşturuyoruz. İnanıyorum ki, yapacağız merkezle Tavşanlı organize sanayi bölgesi müteşebbislerin keşke bizde burada olsaydık diyecekleri bir yer olacak. Bu projeyle bir eğitim merkezi üssü kurmuş olacağız. Bu projenin gelişmesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün, Endüstri meslek lisesi ve Halk Eğitim Merkezi'nde katkısı olacak. Mesleki eğitim merkezi ve Endüstri Meslek lisesi kendi bünyesinde bulunan öğrencileri bu merkez eliyle organize sanayi bölgesine istihdam kaynağı olarak hazırlamış olacaklar. Böylece bu merkez eğitim kurumlarıyla şirketlerin arasında ciddi bir köprü vazifesi görecek" dedi.

Yapılacak olan eğitim merkezinin ihale aşamasında tamamlandıktan sonra binanın 18 ayda bitirilmesi hedefleniyor. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Tavşanlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title