Haberler

Tavşanlı'da 15 Temmuz Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, 15 Temmuz Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 15 Temmuz Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Tavşanlı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen fidan dikim töreni, bu yıl Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ile birlikte organize edildi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, başkan yardımcıları, Ankara merkezli yayın yapan derginin Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe ile TEMA Vakfı Tavşanlı Temsilcisi Adnan Yazıcı ve fidan dikim törenine katkı sunan Tavşanlılı firmaların yöneticilerinin katıldığı törende, bin adet sedir fidanı toprakla buluşturuldu.

Subaşı Mahallesi Yeni Doğan Caddesi üzerindeki dere yatağına dikilen fidanların bakımını Tavşanlı Belediyesi üstlendi. Katılımcılara fidan diktikten sonra çevrenin yeşillendirilmesine verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verildi. Burada konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçenin nefes alabileceği her alanı çok iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, Çevkor Dergisi'ne ve fidan dikimine destek olan firmalara teşekkür etti. Başkan Güler, "Bu organizasyonların çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Firmalarımızın da bu konuya duyarlı olması daha da güzel. Tavşanlı Belediyesi olarak 2009'dan bu tarafa 1 milyon metrekare alanı yeşillendirme çalışması yaptık. Çok değerli topraklarımız var. Yeşil bir çevre için atalarımızın da bize yüklediği görevler var. İleri ki dönemlerde bu çalışmalarımız devam edecek. Çevkor Dergisi'ne ve sizlere teşekkür ediyorum. Bu arada fidanların dikildiği yere "15 Temmuz Hatıra Ormanı" ismi verildi. Türk Milleti şehitler, gaziler vererek demokrasisine, bir işgal girişimine karşı durarak dünyaya ders vermiştir. Bizler de bu ülke için canımızı dişimize takarak çalışmaya devam edecek, hainlere gereken hesabı soracağız. Şehit ve gazilerimizi asla unutmayacağız. Bu bağlamda bereketli bir günde bu fidanların 15 Temmuz için dikilmiş olması da organizasyonumuza ayrı bir anlam katıyor. Çevkor Genel Müdürümüz Ayhan beye teşekkür ediyorum" dedi.

Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe ise, Başkan Güler'e teşekkür ederek, kendilerinin her zaman çevreye duyarlı bir yönetici olduğunu, yaptıkları etkinliklere her zaman destek verdiğini kaydetti. Tokuştepe konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Subaşı mahallemizde belirlenen alana bin adet sedir ağacı diktik. Bu ağaçların buraya gelmesinde, katılımcı firmalarımızın ve belediyemizin büyük destekleri oldu. Çocuklarımıza güzel bir gelecek, yaşanabilir şehirler ve yeşil bir ülke bırakmak için karınca misali çalışmaya devam ediyoruz. Bizi destekleyen başta Belediye Başkanımız Mustafa Güler beye, başkan yardımcılarımıza, firmalarımızın sahiplerine ve doğa gönüllerine teşekkür ediyorum." - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Subaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title