Haberler

Tavas'ta 131 Kişi Kurban Kesim Sertifikası Aldı

Tavas'ta Kurban Bayramı öncesi 131 kişi kurban kesim kursuna katılarak sertifika aldı.

Tavas'ta Kurban Bayramı öncesi 131 kişi kurban kesim kursuna katılarak sertifika aldı.

Kurban Bayramı öncesi Tavas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Kurban Kesimi kursuna 131 kursiyer katıldı.

Tavas Yeni Cami Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Kurban Kesimi kursunda Tavas vaizi Süleyman Çetin, Sağlık Teknikeri İsa Akçaoğlu, Veteriner İsmail Avcık tarafından kursiyerlere eğitim verildi. Tavas mezbahanesinde verilen uygulamalı eğitim sonunda 131 kişiye sertifikaları verildi.

Kursiyerlerden Adem Yılmaz, "Kurban Bayramı öncesi açılan bu kurs çok iyi oldu. Kursa katılarak, kurbanlıklarımızı kendimiz kesebileceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan halk eğitim merkezinde servis görevlisi garson hijyen eğitimi ile su ve deniz ürünleri satış elemanları hijyen eğitimleri de tamamlandı. 58 kursiyerin eğitim gördüğü merkezde, talep edilmesi durumunda kuaför, aşçı, şarküteri ve bakkal hijyen eğitimi kurslarının açılacağı  ayrıca Tavas merkez ve mahallelerinde nakış, giyim ve el sanatları eğitim kurslarının 3 Kasım'da başlayacağı bildirildi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Tavas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title