Haberler

Tavacı'da Ramazan Coşkusu

Lezzetli iftar menüleriyle ve müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetle Türkiye çapında önemli buluşmalara ev sahipliği yapan Tavacı Recep Usta, bir yandan Bursa’nın önde gelen akademisyen, sanayici, yerel yönetici ve bürokratlarını ağırlarken, diğer yandan da Bursalı vatandaşlara aileleriyle birlikte sıcak bir yuva ortamı sunuyor.

Lezzetli iftar menüleriyle ve müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetle Türkiye çapında önemli buluşmalara ev sahipliği yapan Tavacı Recep Usta, bir yandan Bursa'nın önde gelen akademisyen, sanayici, yerel yönetici ve bürokratlarını ağırlarken, diğer yandan da Bursalı vatandaşlara aileleriyle birlikte sıcak bir yuva ortamı sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bekir Parlak'ın verdiği iftar yemeği, Bursa'nın önemli simalarını bir araya getirdi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin de iştirak ettiği iftar programına, 23. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, Bursa Eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Toprak, Akuğur Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ölekli ve çok sayıda işadamı katıldı.

Kaliteli hizmetin ve lezzetli yiyeceklerin Bursa'daki adresi olmak adına 100'den fazla personel ile çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Tavacı Recep Usta Bursa Şubesi Genel Müdürü Atilla Murat İçin, Ramazan ayı boyunca Tavacı'yı tercih eden tüm misafirlerine teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title