Haberler

Tatlıtop'ta Kupalar Sahiplerini Buldu

Basketbol tutkunlarına bu yıl 23. kez ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlidği TATLITOP Basketbol Şöleni sona erdi.

Basketbol tutkunlarına bu yıl 23. kez ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin düzenlidği TATLITOP Basketbol Şöleni sona erdi.

Mustafakemalpaşa Belediye Spor organizasyonuyla 1-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Sırmalar Spor Tesisleri'nde tek pota altında oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlar belli oldu. Türkiye'nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında bulunan 23. TATLITOP Basketbol Şöleni'nde bu yıl 12 kategoride 58 takım mücadele etti.

Mücadele ve eğlencenin bir arada yaşandığı basketbol şöleninin final gecesine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile çok sayıda basketbol sever katıldı.

Kurtulan, spor ve dostluğun kazandığı bir organizasyonu geride bıraktıklarını söyledi. Kurtulan, "23 yıldır her yaştan basketbol severi buluşturan TATLITOP, yıllar içinde Mustafakemalpaşa'nın önemli bir markası oldu. Basketbolun sevdirilmesi, çocuklara spor sevgisi ve mücadele azminin aşılanması bu sayede gerçekleşti. Mustafakemalpaşa'nın sporda sahip olduğu potansiyel bu tür organizasyonlarla artacaktır. 23 yıldır geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştiren, yeni nesillere ilham veren TATLITOP, önümüzdeki yıllarda da daha geniş katılımlarla devam edecek. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

23. TATLITOP Basketbol Şöleni'nde kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve protokol üyeleri tarafından verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title