Haberler

Tatlıses Yoğun Bakımdan Çıktı

İbrahim Tatlıses Yoğun Bakım Ünitesinden Çıkarıldı.

Acıbadem Maslak Hastanesi'nde tedavi gören İbrahim Tatlıses yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı.

Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Reyhan Çeliker açıklamalarda bulundu.

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sanatçının hastaneye geldiği ilk andan itibaren tedavisindeki olumlu gelişmelerin, tedavisini sürdüren uzman ekibi de çok sevindirdiğini ve bu olumlu sürecin devam etmesi için sanatçının sakin ve huzurlu bir ortama ihtiyacı olduğunu vurguladı.

İbrahim Tatlıses'in beyin operasyonunu gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlhan Elmacı, sanatçının hayati riskinin kalktığını söylerek "İbrahim Bey, yoğun bakımdan çıktı. Hayati riski kalmamıştır. Hastamızın şu andaki genel sağlık durumu iyidir. İkinci ameliyat tarihine, yine hastanın durumunun ilerki günlerde tıbbi değerlendirilmesi sonucunda karar verilecektir. Herkesin merak ettiği sanatçının tekrar şarkı söyleyip söyleyemeyeceğidir. Şarkı söylemesine, tıbbi olarak bir engel bulunmadığını düşünüyoruz" dedi.

Sanatçının fizik tedavi ve rehabilitasyonunu takip eden Prof. Dr. Reyhan Çeliker da, "Sanatçının fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci başarıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yürüme egzersizlerine başlanacaktır. Kuvvet kaybının olduğu sol kol ve bacakta fizik tedavi uygulamaları devam etmektedir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title