Haberler

    Tatlı Rüyalar

    İnan Ambarkütük'ün yazıp yönettiği Tatlı Rüyalar tiyatro oyunu, 1 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    İnan Ambarkütük'ün yazıp yönettiği Tatlı Rüyalar tiyatro oyunu, 1 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Uyku Ülkesi'nin padişahı Sultan Horhor, kötü rüyalar gördüğünden uyumaktan korkan biricik kızı Uykucuk Sultan'ın derdine derman bulmak için, Kaf Dağı'na kadar gitmeye kararlıdır. O bir padişahtır, fakat daha da önemlisi bir babadır. Kızı için çıktığı tehlikeli yolculukta birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşır.

    Oyunumuzu kukla kullanarak sahneliyoruz. Çocuklarımızı masalsı bir dünyaya sokmak istiyoruz. Bu dünyayı, kukla oyunlarının sahnelendiği klasik kukla perdesiyle değil, sahneye yayılmış bir dekorla kuruyoruz. Sürprizlerle dolu bu dekorun içinde oyuncularımız, aynı çocukların oyuncak bebekleriyle veya arabalarıyla oynadığı gibi, onların gözleri önünde, büyük bir salonda bile rahatlıkla görülebilecek boyutlardaki kuklalarımızla oynuyor. Usta oyuncu Toygun Ateş de oyunumuza ayrı bir tat katıyor.

    Yazan-Yöneten: İnan Ambarkütük

    Kukla Tasarım-Uygulama: Sibel Altan

    Müzik: Kaan Mete

    Dekor-Kostüm: Günsu Engin

    Işık: Coşkun Yel

    Ses Kumanda: Oğuzhan Yıldırım

    Oynayanlar: Toygun Ateş, Özge Erdemir, Eylül Başoğlu, Emsal Yeşilbingöl, Özlem Kaynarca

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Toygun Ateş Caddebostan Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title