Haberler

Tatil İçin Hollanda'dan Gelen 13 Yaşındaki Kıza İnşaat Demiri Saplandı

Güncelleme:

Ailesiyle birlikte Hollanda'dan yakınlarını ziyaret etmek için Türkiye'ye gelen 13 yaşındaki kızın ayağına inşaat demiri saplandı.

Ailesiyle birlikte Hollanda'dan yakınlarını ziyaret için İzmit'e gelen 13 yaşındaki Ayşe Daşdemir'in ayağına, bakkala giderken kum yığınının altında bulunan inşaat demiri saplandı. Hastaneye kaldırılan Ayşe Daşdemir'in ayağına saplanan demir ameliyatla çıkarıldı.

KUM YIĞININ ÜZERİNE BASTI

Olay Tüysüzler Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta meydan geldi. Yaz tatili için Hollanda'dan Türkiye'ye geldikleri belirlenen Vildan ve Özcan Daşdemir çiftinin kızı olan Ayşe Daşdemir, bugün evlerinin yakınındaki bakkala gitmek için dışarıya çıktı. Ayşe Daşdemir yol kenarındaki inşaat için yığılan kum yığınının üzerine bastı.

KUMDAKİ İNŞAAT DEMİRİ AYAĞINA SAPLANDI

Ancak burada bulunan bir inşaat demiri parçası Ayşe'nin sol ayağına saplandı. Feryat ederek yardım isteyen genç kız, acı içinde kıvranırken, olay yerine çağırılan 112 Amkbulansı ile ayağındaki saplı demirle birlikte Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada amaliyata alınan Ayşe'nin ayağındaki demir çubuk çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ERTUGRUL:

bızım ınsaatin demırı saplanır böyle işte turkıyeye gelenlere bısey saplanıyor mutlaka

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title