Haberler

Taşdelen, Taksicilerin Sofrasına Konuk Oldu

Çankaya Belediyesi tarafından durakları yenilenen Umut Taksi Durağı esnafı ve Ankara Şoförler Odası Başkanı İzzet Yıldırım, öğle yemeğinde Başkan Alper Taşdelen’i ağırladı.

Çankaya Belediyesi tarafından durakları yenilenen Umut Taksi Durağı esnafı ve Ankara Şoförler Odası Başkanı İzzet Yıldırım, öğle yemeğinde Başkan Alper Taşdelen'i ağırladı.

Belediye tarafından tadilatları yapılan taksi duraklarını ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Umut Taksi Durağı esnafının sofrasına konuk oldu. Ankara Şoförler Odası Başkanı İzzet Yıldırım'ın da eşlik ettiği buluşmada, esnafla bir süre sohbet eden Taşdelen, vatandaşın nabzını tutan taksicilerin, belediye hizmetleri konusunda geri dönüşlerin alındığı en doğru adres olduklarını dile getirdi. Alper Taşdelen'in seçim çalışmaları sırasında taksi duraklarını gezdiğini ve yenileme sözü verdiğini belirten Ankara Şoförler Odası Başkanı İzzet Yıldırım da bu sözü yerine getirdiği ve taksi esnafını modern yapıya kavuşturduğu için teşekkür etti.

TÜM TAKSİ DURAKLARI YENİLENECEK

Yenilenen duraklarından çok memnun olduklarını ifade eden taksiciler, arabalarına binen yolcuların da kendilerinin de kaldırım, asfalt ve temizlik gibi çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler. Çankaya'da daha yapacak çok işleri olduğunun altını çizen Taşdelen, Çankaya'ya yeni değerler, yeni varlıklar kazandıracaklarını söyledi. Çankaya'daki tüm taksi duraklarını yenileyeceklerini ifade eden Taşdelen, öğrenci yurdunun yanı sıra kültür merkezi, yüzme havuzu ve mahallelere spor sahaları projelerinin de yakında başlayacağını sözlerine ekledi.

Umut Taksi Durağı yanında bulunan Öğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Hanifi Solak'ın da katıldığı öğle yemeğinde Solak, Çankaya'da yapılan çalışmaları yakından gözlemlediklerini ve birçok çalışmanın hak ettiği değeri bulduğunu kaydetti.

TAKSİCİLER MEMNUN

Çankaya Belediyesi'nin yenilediği taksi duraklarını tek tek ziyaret eden Taşdelen'in bir sonraki durağı Büyükelçi ve Karadeniz Taksi durakları oldu. Yeni duraklardan ve Çankaya'daki çalışmalardan memnun olduklarını belirten taksi esnafına, Çankayalıyı daha da memnun edecek projeler yapacaklarını söyleyen Alper Taşdelen, yapımı süren Konutkent-1 Taksi ve Öveçler Yeni Hizmet Taksi ile yapımı tamamlanan Menekşe Taksi duraklarını da ziyaret ederek esnafla sohbet etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi İzzet Yıldırım Alper Taşdelen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title