Haberler

Tarsus'taki "Yaza Merhaba Turnuvası"

Tarsus Tenis Kulübü tarafından düzenlenen "Yaza Merhaba Turnuvası"nda dereceye girenlere madalya ve kupaları törenle verildi.

Tarsus Tenis Kulübü tarafından düzenlenen "Yaza Merhaba Turnuvası"nda dereceye girenlere madalya ve kupaları törenle verildi.

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, törende yaptığı konuşmada, sporun sağlıklı nesillerin yetişmelerine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Bu amaçla kulübünde önemli bir misyon üstlendiğini ifade eden Seçer, kulüp yöneticilerine başarılar diledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, sporun etrafında herkesi bir araya getirmek istediklerini, böylelikle insanların stres atarken, birliktelik ruhuna da sahip olduğunu kaydetti.

Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ali Cerrahoğlu da, geleceğin tenisçilerinin yetişeceği bu tür turnuvalara gösterilen ilginin yüksek olmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Turnuvaya 110 sporcunun katıldığını belirten Cerrahoğlu, "Umarız geleceğin dünya çapındaki tenisçileri Tarsus'umuzda çıkar. Biz Tarsus CUP diye bir marka yarattık. İnşallah bu marka sonsuza dek devam eder" diye konuştu.

Turnuva sonunda erkekler 8 yaş grubunda İbrahim Kafadar birinci, Cesurcan Çekem ikinci ve Ulaş Pirim üçüncü, kızlarda ise Begüm Ünal birinci, Ayda Yıldırım ikinci, Gülin Su Nasıf üçüncü oldu.

9 yaş erkekler grubunda Baran Söyler 1'nci, Ethem Eryaman 2'ci, Osman Nuri Saygılı 3'ncü, kızlarda ise İlayda Söyümez birinci, Elen Süman ikinci, Duru Deniz Ünlü üçüncü oldu.

10 yaş erkeklerde Emir Şendoğan birinci, Stefan Güneş Türk ikinci, Dora Büyüksağış üçüncü, kızlarda ise Elif Naz Akkaya birinci, Elif Özcan ikinci ve Elif Özcan üçüncü oldu.

Billur Gönlüşen, Görkem Onatça, Erdeniz Çelebi ve Ata Selamoğlu ise 8 yaş grubunda katılım madalyası aldı.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title