Haberler

Tarsus Belediye Başkanı Can, Muhtarla Bir Araya Geldi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla bir araya geldi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Can, bir restoranda düzenlenen toplantıda, bu tür toplantıları geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Öncki toplantıda yol haritasının belli olduğunu ve belirli noktalarda yapacakları projeler hakkında ön bilgi verdiğini anımsatan Can, bundan sonra da her yapacakları projenin ihale tarihi belli olduğu zaman bunu muhtarlarla paylaşacağını kaydetti.

10 muhtarlık binası için ihaleye çıktıklarını ifade eden Can, şöyle konuştu:

"8 Mart'ta bu ihalemizi de yaptıktan sonra birer birer muhtarlık binalarımız hizmete girmiş olacak. Ayrıca Kemalpaşa Mahallemizde cami inşaatımızın tarihi belli oldu. 21 Mart'ta temel atma töreniyle de kamuoyuyla paylaşmış olacağız. Önümüzdeki hafta içerisinde Vuslat Düğün Salonunun olduğu bölge yıkılmaya başlanacak. Ergenekon Mahallesi'nde altı pazar yeri, üstü kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, masaj odası, spa merkezi ihalesini gerçekleştirdik. Yaklaşık maliyeti 11 milyon lira. İnşallah mart ayı içerisinde temel atma törenini gerçekleştirip sonra da bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca da bütün kurumların el birliği için de çalıştığını, önceliklerinin ilçede yaşayan her vatandaşın huzur içerisinde yaşaması olduğunu bunun için çalıştıklarını kaydetti.

Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Müftü Vekili Ahmet Ali Korkmaz, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, resmi kurum yetkilileri ile çok sayıda muhtar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şevket Can Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title