Haberler

Tarla Günleri 2013 Fuarı'na Doğru

Konya'da Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Projesi (ÖÇP) tarafından 13-16 Haziran düzenlenecek Tarla Günleri 2013 Fuarı'na, 40 bini aşkın ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Konya'da Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Projesi (ÖÇP) tarafından 13-16 Haziran düzenlenecek Tarla Günleri 2013 Fuarı'na, 40 bini aşkın ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Fatih Özdemir, enstitüde düzenlenen fuarın ön tanıtım toplantısında, bugüne kadar gerçekleştirilen fuarların en iyisini Konya'da organize etmeye çalıştıklarını söyledi.

Özdemir, tarımın gelişimi için enstitülerinin her türlü iş birliğine açık olduğunu ifade etti.

Tekirdağ Önder Çiftçi Projesi Çiftçi Temsilcisi Nezih Suyaran ise organize edilen fuarlarla en iyi tarımı Türklerin yapabildiğini göstermek olduğunu belirtti.

Tarımda doğru bilginin kullanılması halinde üretim ve pazarlamada önemli gelişmelerin yaşanabileceğini anlatan Suyaran, "Tarım fuarlarının Almanya, İngiltere, Fransa gibi ülkelerde örnekleri bulunuyor. Buralarda görsellik ön plandadır. Biz gördüğümüze inanırız. Türkiye olarak tarımda merkez üs olabiliriz. Bu potansiyele sahibiz. Güç birliğini her yerde yaparsanız; başarıya ulaşabilirsiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, toplantıya katılan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, 31 ilçenin Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürü ve Ziraat Odası başkanları, tohum, gübre, ilaç, fidan, sulama firmalarının tanıtım gerçekleştirdikleri 90 deneme alanı, traktör ve mekanizasyon firmalarının demo yaptıkları 52 makine demonstrasyon alanını ve tarıma hizmet veren 30 firmanın kampüs çim alanlarının yer alacağı fuar sahasında incelemelerde bulundu. - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title