Haberler

Tarkan ve Pınar Dilek'ten Yan Yana İlk Poz

Güncelleme:

Mega star Tarkan'ın "eşim olacak" dediği Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Tarkan'ın sevgilisi Pınar Dilek'in ünlü sanatçının fanı olduğu ve Almanya'daki konserleri sırasında tanıştıklarını fotoğraflarıyla geçen günlerde ortaya çıkmıştı. Tarkan'ın "eşim olacak" dediği Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı da ortaya çıktı.

EVLİLİK YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

Tarkan 2015'in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atmıştı. Tarkan, evleneceği kişinin Pınar Dilek olduğunu doğrulamış sonrasında da ikilinin ilk fotoğrafları yayınlanmıştı.

Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan'ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı da ortaya çıktı. Ve bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.

TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU

Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan'ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek'in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi. Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek'in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan'ın tanıştıktan yıllar sonra flört etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan'ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.

Tarkan'ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan'ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Almanya Kıbrıs Tarkan Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

sağına baksa daha iyi olurmuş

22
4
yanıtYanıtla
Misafir:

kız çirkin görünüyor yada fotojenik değil?

16
7
yanıtYanıtla
isco:

dış görünüşe bakmamak lazım. okadar güzel gördüm karakter 0

18
2
yanıtYanıtla
Pizza:

Aferin kıza demekki akilli tarkanın dikkati ni çekmiş

17
2
yanıtYanıtla
Zeynep:

KISKANMAYINNN??

12
5
yanıtYanıtla
HERKESIN KENDI DÜSÜNCESI:

gayet tatli bir kiz insallah cok mutlu olurlar

2
6
yanıtYanıtla
Nesli Mobil-ANDROID:

salak bu adam bu nedir ya o yakışıklılıkla bunumu buldun şakamı bu

7
1
yanıtYanıtla
Ali agaogluMobil-IOS:

Adam aciklama yapti, hala ayni haber ! Cahil insanimiz...

6
1
yanıtYanıtla
KIZ:

Akilsizlik ve zevksizlik.

2
3
yanıtYanıtla
Ela:

tarkanin kitlesinden degildir bu yorumlar inanmiyorum. Hayranlari güzel dilekte bulunur. Birakinda kendisi karar versin kiminle evlecegine. .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title